Nostalgiile bucureștene se leagă mai mereu de Micul Paris, când oamenii se plimbau pe Calea Victoriei, în loc să claxoneze. Femeile erau doamne, în adevăratul sens al cuvântului, iar bărbații erau domni. Pe atunci se cultiva, pară-se, dragul de tot ce e frumos și tihna. Tot între Balcani ne aflam și nu curgea deloc lapte și miere pe meleagurile mioritice, da asta nu înseamnă că nu ne putem lăsa inspirați de trecut. Așa că, dacă și tu ai puțin timp liber în București și nu știi cum să-l folosești, hai la teatru!

Teatrul InDArt are o istorie de 13 ani, dar și aduce și vești noi: InDArt s-a mutat pe Strada Colței 44. Stagiunea 2019 s-a deschis pe 2 februarie cu premiera spectacolului „Cum să pierzi trenul într-un colț uitat de lume”, o comedie savuroasă scrisă de Ion Bogdan Martin. Pe noi ne-a făcut să zâmbim, să râdem, să uităm de tot ce prea puțin plăcut și să ne regăsim bucuria. Se prea poate ca noua sală intimă și cochetă să te ajute și pe tine să ieși din cotidian. Uite-așa dai alt înțeles cuvintelor “timp liber”: ieși dintr-un București modern și aglomerat și intri într-o lume cu trăire și visare.

Februarie te așteaptă la teatru cu un meniu asortat de piese, după plăcere, căutare și gust:

17 februarie, ora 11:00 – Kids Mim Show

17 februarie, ora 20:00 – Șoimul

21 februarie, ora 20:00 – Păzea că vine Apocalipsa!

23 februarie, ora 20:00 – Dragoste în 5 acte

24 februarie, ora 11.00 – Pinocchio Supereroul

24 februarie, ora 20.00 – Amanta de la prânz

28 februarie, ora 20.00 – Cum să pierzi trenul într-un colț uitat de lume

Noi spectacole surpriză se adaugă din când, așa că nu uita să vizitezi și pagina de Facebook Teatrul InDArt sau website-ul www.indart.ro, pentru noutăți.

Biletele se pot achiziționa fie online, de AICI, fie prin rezervare telefonică la 0724.304.593. Cea de-a doua variantă înseamnă că vă veți preciza numele, numărul de locuri dorit și data și veți achita biletele la intrare, chiar în ziua spectacolului. Nu în ultimul rând, biletele se pot cumpăra și de la teatru, Strada Colței 44, de luni până duminică, între orele 12:00 – 20:00.

Lifestyle & Leisure

One Reply to “Timp liber în București? Hai la teatru!”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *