Tefal a creat Easy Soup – primul blender cu funcție de gătire, care nu are nevoie de prea multe indicații, ci doar de ingredientele necesare și să-i spui ce să pregătească: dorința ta, comanda lui!

Tefal Easy Soup 2

Tefal Easy Soup te ajută ca în două mișcări – selectarea programului (din 4 programe de gătit automate) și START – să obții ușor și rapid (de la 4 la 25 de minute, în funcție de preparat) supe, compoturi și diferite amestecuri delicioase. Gătește și amestecă preparate calde: supe (cremă sau cu bucăți), piure de fructe și sosuri. Amestecă preparate reci ca un blender: smoothie-uri, milkshake-uri și aluaturi pentru prăjituri sau clătite. Cu alte cuvinte, te ajuta sa pregătesti un meniu întreg! Easy Soup deține și funcția de păstrare la cald de 40 minute și datorită izolației termice externe, efectul este prelungit.

Tefal Easy Soup 3

Easy Soup gătește și amestecă 100% automat, ușor și rapid. Avantajos e că poți pregăti o dată, un preparat pentru cel puțin patru persoane, având capacitatea recipientului de 1,2 L.

Ce preparate ai vrea să îți pregătească? Supă cremă, supă cu bucățele, compot, sosuri pentru paste, Gazpacho, smoothie sau milkshake? Ca să te poți bucura de versatilitatea blenderului cu funcție de gătire, la achiziționarea Easy Soup, vei primi și o carte cu 30 de rețete împărțite în 5 categorii: supe de vară, supe de iarnă, compot, smoothie și desert.

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *