Rowenta sărbătoreşte alături de tine sezonul estival şi îţi pune la dispoziţie tehnologia avansată de care ai nevoie să te simţi bine în pielea ta, fără prea mult efort.

Descoperă cât de uşor şi de rapid poţi obţine o piele perfectă folosind unul din cele trei epilatoare Silence Soft EP5640, Soft Extreme EP7530 sau Aquaperfect EP9300 de la Rowenta. Mai mult de atât, vei fi impresionată de epilarea fără durere, sistemul silenţios încorporat şi posibilitatea de a folosi aparatul atât pe pielea uscată, cât şi pe pielea udă.

2.

Epilatorul Silence Soft EP5640 îţi oferă rezultate perfecte şi de lungă durată datorită unei tehnologii de înaltă eficienţă, care va ţine ascuns secretul tău pentru picioare de invidiat, datorită sistemului silenţios încorporat. Tehnologia patentată MICRO-CONTACT COMFORT asigură contactul optim pe suprafaţa pielii, pentru ca acest proces să fie mai plăcut şi mai reconfortant. Pentru zonele sensibile ale corpului tău, te poţi bucura de accesoriul pentru ras şi cel special creat pentru zona inghinală şi a axilei. Masajul circular cu ajutorul accesoriului de exfoliere va îndepărta celulele moarte de pe suprafaţa pielii, iar aceasta va căpăta un aspect mătăsos.

3.

Epilatorul Soft Extreme EP7530 înlătură durerea din timpul epilatului, iar pielea ta va avea parte de un răsfăţ de fiecare dată când îl vei folosi. Ia-ţi adio de la momentele neplăcute, pentru că Rowenta îţi arată cum să obţii rezultatele dorite cu ajutorul tehnologiei care reuşeşte să reducă intensitatea durerii profunde, în timp ce jetul de aer al epilatorului calmează durerea superficială de pe suprafaţa pielii. Simte-te în largul tău cu Rowenta şi alege o piele impecabilă vara aceasta!

4.

Epilatorul Aquaperfect EP9300 este primul epilator care te va scoate din impas în orice situaţie, deoarece tehnologia lui îţi permite să îţi răsfeţi pielea chiar şi sub duş. Epilatorul Aquaperfect EP9300 are în componenţă un accesoriu care urmareşte şi se pliază cu precizie pe linia corpului tău, iar munca ta devine infinit mai uşoară. Lumina puternică va evidenţia până şi cel mai puţin vizibil fir de păr, iar pielea ta va fi mai fină şi mai catifelată cât ai clipi!

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *