Aboca a lansat Sedivitax, linia de suplimente alimentare care ameliorează considerabil simptomele cauzate de stres şi favorizează un somn liniştit şi odihnitor.

Aboca, nr. 1 pe piaţa suplimentelor alimentare din Italia, nu este o companie oarecare, ci este un proiect de viaţă. Viziunea Aboca este sănătatea omului în echilibru cu cea a naturii şi de aceea, produsele sunt obţinute din materie primă de calitate provenită din culturi ecologice.

Natură, inovaţie, optimism şi cercetarea calităţii sunt atributele care definesc Aboca.

Linia Sedivitax nu face excepţie şi împărtăşeste aceleaşi valori. Prin eficacitatea demonstrată de studii clinice, Sedivitax ameliorează considerabil simptomele cauzate de stres şi favorizează un somn liniştit şi odihnitor. Datorită ingredientelor naturale precum Floarea-pasiunii, Valeriana, Mac californian şi Roiniţă, produsele dau o acţiune dublă atât asupra calităţii somnului nocturn, cât şi asupra stării de spirit din timpul zilei. Aceasta acţiune dublă este esenţială pentru starea echilibrată de linişte necesară somnului fiziologic.

Mulţi factori legaţi de activitatile cotidiene influenţează crearea unor condiţii de stres, iar în perioada de vară tulburarile de somn sunt şi mai frecvente. Disconfortul termic sau schimbarea mediului şi a rutinei zilnice în vacanţe sunt cauze des întâlnite ale insomniilor. Comportamentele din timpul zilei pot fi foarte importante pentru a favoriza un somn cu adevărat de refacere. Un mod de a îmbunătăţi calitatea somnului constă în efectuarea unui set de exerciţii fizice (yoga, gimnastica de relaxare) înainte de culcare, împreună cu administrarea produsului Sedivitax.

Gama Sedivitax este disponibilă în farmacii.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *