Așa cum v-am obișnuit, Flawless.ro salută excelența, indiferent de domeniu. Astăzi, povestea Tatianei Calderon, una din puținele femei care au reușit să spargă barierele Formula 1, o lume a sporturilor cu motor dominată de bărbați.

Columbianca de 25 de ani a făcut un pas important spre a-și îndeplini visul, acela de a concura într-un mare premiu de Formula 1, cea mai importantă competiție de acest gen din lume.

Șansa i-a fost oferită de echipa Alfa Romeo Sauber F1, care a anunțat recent că Tatiana Calderon a încheiat cu succes un eveniment promoțional. Ea a terminat un total de 23 de ture în monopostul din sezonul 2018, Sauber C37, în jurul circuitului Autódromo Hermanos Rodriguez din Mexic.

Ea și-a demonstrat concentrarea și abilitățile, impresionând echipa cu profesionalismul și dedicarea ei.

În prezent, Tatiana Calderon este pilot de teste în cadrul echipei, fiind cunoscută pentru promovarea femeilor în competiții mixte.

Povestea pilotului din Columbia nu este unică. În 2014, Susie Wolff a fost prima femeie din ultimii 22 ani care a participat la o sesiune de antrenamente a unui Grand Prix. S-a întâmplat la Silverstone, la volanului unui monopost Williams.

Povestea Tatianei Calderon este un exemplu pentru noi toți. O poveste care ne inspiră.

Boys & Toys

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *