Domnișoara de onoare are o serie lungă de responsabilități la nuntă, la fel ca mirii și nașii. Partea bună?

Dacă ei se ocupă de fel de fel de lucruri plictisitoare, precum alegerea buchetelor sau a restaurantului, ei îi revine rolul mai bun: distracția. Dar știm cu toții că nu e așa simplu să organizezi o petrecere pentru mai multe persoane, fiindcă un cititor de Nietzsche ar putea avea gusturi foarte diferite de un adept al lui Freud. Dar petrecerea burlăcițelor reunește toate prietenele miresei într-o zi care ar trebui să însemne doar libertate și distracție. Și toate trebuie să se distreze!

Ce accesorii sunt deci recomandate la petrecerea burlăcițelor și care e diferența dintre fun și kitch?

Sexual sau senzual?

Probabil că un tort în formă de penis nu e o idee bună la petrecerea burlăcițelor. Poate amuza una-două persoane, dar multe fete ar putea fi jenate să… guste. Plus că niciodată nu se știe cum aterizează o mămică cu cel mic, fie chiar și pentru câteva minute. Așadar, dacă organizezi o astfel de petrecere, ar trebui să alegi acele accesorii care ascund aluzii sexuale și nu sunt extrem de vizibile, jenante sau explicite. Dar și care îndeamnă fetele la vorbă și distracție. Un joc de cărți bazat pe Kama Sutra ar putea fi o idee bună, de exemplu.

Cu sau fără tiară?

Am crescut privind filme americane și întotdeauna viitoarea mireasă poartă un voal la petrecerea burlăcițelor. Uneori și o tiară de proastă calitate. Este drept că mireasa trebuie să fie centrul atenției, dar asta nu înseamnă că trebuie să se simtă prost. S-ar putea ca prietena ta să fie mai încântată dacă primește un pahar de șampanie gravat special sau o brățară lucrată manual și inscripționată „Bride to be”. Nu uita că gusturile miresei contează mai mult decât ale tale, deci alege să-i cumperi tiară și voal doar dacă îi plac sau măcar o amuză ideea. Poți opta și pentru alt tip de accesorii personale – o voaletă, de exemplu.

Decor sau cadru?

Orice petrecere are nevoie de un cadru pe măsură, dar nu toate fetele apreciază baloanele și paharele de plastic. Poți opta pentru o petrecere a burlăcițelor scăldată în lumina lumânărilor de toate culorile sau poți alege cele mai roz baloane din lume. Adevărul e că și aici contează mai ales părerea și gusturile miresei. Cât despre celelalte burlăcițe… accesoriile amuzante pentru fotografii te pot scoate din impas. Multe vor aprecia ochelarii supradimensionați și mustața, în timp ce altele se vor distra probând o pălărie de inspirație interbelică.

Petrecerea burlăcițelor înseamnă distracție și libertate, așa că, în lipsă de idei bune, alege acele accesorii care te inspiră și te amuză.

 

 

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *