Asociația „Împreună pentru Bubu” organizează un târg caritabil pentru Carina Maria, o fetiță de aproape 3 ani care suferă de neuroblastom stadiu 4. Afecțiunea reprezintă o tumoră cu potențial malign crescut, tumoră care pune viața fetiței în pericol și pentru care familia nu a fost pregătită nici financiar, nici emoțional. Mereu alături de copiii bolnavi din România, Asociația „Împreună pentru Bubu” s-a alăturat acestui caz social și ne-a transmis o serie de detalii atât despre târgul caritabil, cât și despre situația dificilă prin care trece familia Carinei.

Scrisoarea unei mame

„Fetița mea suferă de neuroblastom stadiu 4. Are 2 ani și 9 luni. De un an suntem tot prin spitale, aici la Țurcanu. Am trimis actele la o clinică în Viena și am primit un răspuns pozitiv, cum că se poate opera, dar costurile sunt mari pentru noi:  47 de mii euro. De un an face chimioterapie. Pur și simplu nu mai pot și nu știu ce să facem. Am toate dovezile și pozele și actele… Dacă nu se poate, nu este niciun fel de problemă. Eu am încercat să vă cer ajutorul și mai încerc pe unde mai pot. În cel puțin o lună trebuie să mergem și avem banii, dar nu pe toți. V-am urmărit cazul dvs. Îmi pare rău! Dar sunt disperată,” așa sună mesajul trimis de mama fetiței pe contul Asociației „Împreună pentru Bubu”.

Alături de copiii bolnavi din România

Asociația „Împreună pentru Bubu” s-a alăturat luptei pentru viața acestei fetițe, organizând atât târgul de mai sus, cât și alte evenimente caritabile și strângeri de fonduri. Online și offline, prietenii asociației încearcă să facă cazul fetiței cunoscut, pentru că vizibilitatea înseamnă o șansă în plus la viață. „Sperăm,  cu ajutorul bunului Dumnezeu, să ajungem acolo cu bine, să luptăm cu toți pentru ea. Pentru că merită o șansă la viață,” spune mama fetiței.

Citește și: Implică-te…

Donațiile se fac în contul Asociației „Împreună pentru Bubu”, cu specificația: Carina Maria

Asociatia Împreună pentru Bubu

CIF: 42440643

Conturi:

IBAN Lei: RO69BTRLRONCRT0540786801

IBAN Euro: RO19BTRLEURCRT0540786801

Codul SWIFT: BTRLRO22

Revolut:

IBAN : GB70REVO00997013368908

BIC: REVOGB21

Număr de telefon: 0737076001

Pay Pal: donations@impreunapentrububu.ro

https://impreunapentrububu.ro/doneaza

De asemenea, puteți participa și voi la acest târg caritabil.

Citește și: Asociația…

How to...

One reply to “Târg caritabil pentru Carina Maria”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *