Takko propune cinci dintre cele mai versatile şi accesibile piese vestimentare şi accesorii burgundy, cu care poţi oferi ţinutelor tale eleganţa şi feminitatea de care au nevoie în acest sezon. Culoarea burgundy se impune, din nou, în sezonul rece, pentru un plus de pasiune, vitalitate şi energie ce alungă orice urmă de monotonie din ţinutele tale.

Rochie

Rochie

Rochia burgundy de la Takko îţi va înveseli rapid garderoba ternă de toamnă/iarnă. Aceasta poate fi asortată uşor unui palton cu croi simplu, într-o nuanţă neutră, unei eşarfe supradimensionate şi unei perechi de botine joase.

Pălărie

Palarie

Pălăria este un accesoriu-vedeta în sezonul rece. Dacă nu eşti adepta culorilor puternice în garderoba de toamnă, transformă accesoriile în accentul vitalitate de care au nevoie ţinutele tale. Pălăria burgundy de la Takko este accesoriul care întregeşte orice ţinută.

Pulover

Pulover

Indiferent că e scurt, lung, supradimensionat sau tip cardigan, puloverul nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă atunci când gradele scad considerabil în termometre. Puloverul simplu, burgundy, fără accesorii şi elemente decorative, este alegerea perfectă în acest sezon.

Eşarfă

Esarfa

Poartă burgundy la vedere toamna aceasta! Mizează pe efectul elegant, dar totodată sofisticat pe care o eşarfă supradimensionată în această nuanţă îl poate oferi oricarei ţinute de zi.

Colier

Colier

Dacă vrei să participi la un eveniment sofisticat sau un cocktail şi nu ai în garderobă o rochie burgundy cu care să te impui, scoate-ţi orice ţinută din anonimat cu un colier elegant, care împrumută culorile prunelor toamnei târzii.

Preturi:

Rochie – 79.99 RON

Pălărie – 35.99 RON

Pulover – 69.99 RON

Eşarfă – 29.99 RON

Colier – 35.99 RON

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *