Danone a lansat noul iaurt delicios şi hrănitor Activia cu Afine, pentru o stare de bine, zi de zi!

Noul iaurt Activia are la bază lapte proaspăt şi fermentul său special, Bifidus Actiregularis, oferind combinaţia perfectă pentru a fi integrată într-o alimentaţie echilibrată: iaurt de băut sănătos şi hrănitor, bunătatea şi gustul dulce-acrişor al afinelor coapte.

În plus, noul Activia de Băut cu Afine este o sursă de proteine, fermenţi lactici activi şi probiotice.Fermentul probiotic din subspecia Bifidobacterium lactis, cunoscut şi sub denumirea comercială Bifidus Actiregularis, a fost selectat în urmă cu aproximativ 30 de ani dintr-un produs lactat şi este utilizat exclusiv în Activia.

Activa de Baut cu afine

Fiecare pahar de Activia conţine mai mult de 4 miliarde de fermenţi probiotici Bifidus Actiregularis, în plus faţă de fermenţii obişnuiţi de iaurt – Lactobacillus bulgaricus şi Streptococcus termophilus. Toţi aceşti fermenţi activi din iaurt contribuie la menţinerea sau refacerea florei intestinale, al cărei echilibru este important pentru sănătatea noastră.

Activia de Băut cu Afine este disponibil într-un ambalaj practic de 320 de grame, fiind uşor de transportat şi consumat, oricând şi oriunde: în maşină, la serviciu, la cumpărături sau acasă, servit ca gustare sau ca desert delicios, indiferent de preferinţa ta de consum.

Activia este cel mai consumat iaurt probiotic din lume. Consumatorii de Activia reprezintă o treime din populaţia lumii şi trăiesc în 75 de ţări de pe 5 continente.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.