Nimic nu anunţă mai bine despărţirea de iarnă ca paleta cromatică specifică sezonului de primăvară. Garderoba devine cel mai creativ mod de a celebra trezirea la viaţă a naturii şi, odată cu această schimbare, tranziţia către zile senine şi temperaturi blânde.

Stilul lunii aprilie1

Takko mizează în această primăvară pe culori transpuse în cele mai versatile piese vestimentare, aducând o gură de aer proaspăt şi revigorând orice look. Colecţia lunii aprilie oferă o gamă variată de opţiuni în alegerea ţinutelor, ideale pentru a te reprezenta şi a-ţi da o stare de bine. Paleta coloristică, imprimeurile florale şi grafice şi notele pastel sunt adaptate unei diversităţi de stiluri. Paleta de culori intense se traduce în nuanţe de verde, galben, albastru şi roşu, iar stilul este unul practic şi confortabil, accesorizat preţios.

Şi pentru că venirea sezonului cald ne duce imediat cu gândul la vacanţă, în această lună îşi ia locul în magazinele Takko şi colecţia de costume de baie – extrem de variată, în nuanţe puternice şi cu tăieturi menite să pună în valoare orice siluetă.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *