Takko a lansat colecția pentru toamnă/iarnă 2016, într-un decor bicolor de poveste. Editori de modă, fashion bloggeri și influenceri au putut proba și admira noile tendințe în modă și colecția Takko ce se va regăsi în magazinele din toată țara, începând cu luna septembrie 2016.

Takko 1

Propunerile de la Takko pentru următorul sezon surprind trecerea de la tricouri la bluze romantice, de la materialele fluide la articole din stofă sau lână și de la culori marine la negru, kaki sau bleumarin închis.

Takko conturează imaginea femeii moderne și active, care mizează pe o lejeritate a croiurilor,  pe o paletă cromatică extinsă și care își dorește să se simtă confortabil, dar în același timp să urmeze noile trenduri.

Colecția pentru femei se adresează celor care îndrăznesc să fie diferite. Geci din piele scurte, cardigane cu gulere înalte din blană artificială sau pulovere asimetrice: acestea sunt propunerile Takko pentru următorul sezon. Articolele sunt concepute de către designerii germani pentru orice tip de siluetă, existând în cadrul colecției și produse în măsuri mari.

Takko 2

Pentru bărbați, în cadrul colecției toamnă/iarnă 2016, există o gamă variată de articole, accentul punându-se pe stilul sport classy: hanorace, bluze largi și comode, tricouri cu grafică și nuanțe închise.

Takko se adaptează trendurilor, creează articole vestimentare și accesorii de calitate, la prețuri foarte accesibile!

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *