Insulele din Grecia rămân şi în acest an pe primul loc în topul preferinţelor românilor pentru vacanţa de vară. Insula Rodos este cel mai însorit tărâm al Europei, aşa că Paralela 45 a pregătit chartere pentru vacanţa de vară cu plecări în fiecare săptămână. Touroperatorul Paralela 45 susţine că Grecia a reuşit să se menţină în topul destinaţiilor de vară preferate de români, datorită calităţii serviciilor şi a ofertelor avantajoase.

Numită şi Insula Soarelui, Rodos este cu adevarat binecuvantată de soare. Cerul este senin aproximativ 330 de zile pe an, ceea ce explică de ce peste un milion de turişti vizitează insula anual. Este un veritabil muzeu al civilizaţiei greciei antice, dar impresionează, în acelaşi timp, prin frumuseţea sa naturală, climă, litoral şi ospitalitatea oamenilor.

Rodos 2

Rodos aparţine patrimoniului UNESCO şi găzduieşte una din cele şapte minuni ale lumii, fiind în acelaşi timp un oraş cosmopolit, invadat de accente moderne şi clădiri construite în secolul trecut.

Paralela 45 a pus la dispoziţie pentru vacanţa de vară chartere la preţuri accesibile pentru toată lumea, cu plecare din Bucureşti şi Iaşi. Serviciile incluse pentru un charter Iaşi – Rhodos includ în preţ zborul, taxele de aeroport, şapte nopţi de cazare şi masă conform ofertei, transfer aeroport – hotel – aeroport şi asistenţă turistică în limba română. Plecările se efectuează în fiecare joi, în perioada 16.06 – 15.09.2016.

Pentru rezervări şi mai multe detalii despre ofertele agenţiei de turism accesaţi site-ul Paralela 45.

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *