Totul despre conținutul video care vinde sau „Video Content for Sales” este tema SocialPedia 56. Evenimentul este dedicat tuturor pasionaților lumii digitale și se va organiza pe 13 februarie 2024, de la ora 18:30, la Restaurant Monarh din București.

Speakerii acestei ediții sunt: Andrei Dunuță – Antrenor Vânzări & Public Speaking, Fondator „Arta de a NU vinde” și Laura Mușuroaea – Creator de conținut & Antreprenor.

Cum să participi gratuit la SocialPedia 56

Înscrierile gratuite la acest eveniment dedicat creării de conţinut video care vinde se fac aici: https://socialpedia.ro/socialpedia-56/

De ce ar trebui să vorbim despre conţinut video care vinde în 2024

Toţi creatorii de conţinut îşi doresc să fie mai relevanți în videourile și reels-urile pe care le creează şi postează. Practic, aceştia trebuie să conceapă şi să livreze discursuri și video content care conving, inclusiv pe social media. Fie că vorbim despre reprezentanţii unor branduri, creatori de conținut în general sau influenceri, „Video Content for Sales” este un subiect relevant anul acesta.

În plus, este bine să ţinem cont de faptul că acest tip de conţinut transmite mesajele cel mai eficient. Iată doar câteva statistici:
• În 2024, conținutul video va reprezenta 82% din întregul trafic online, conform SocialPilot.
• Utilizatorii online susțin că rețin 95% din informația pe care o primesc în format video.
• Mai mult de 78% dintre consumatorii de conținut video urmăresc acest tip content în fiecare săptămână, în timp de 55% interacționează zilnic.
• OptinMonster a descoperit că 72% dintre cei care consumă content online preferă să afle despre un produs sau un serviciu prin video.

SocialPedia 56 şi-a propus să ajute creatorii de conţinut să afle cum pot susţine un pitch de sales într-un minut și să descopere trucuri pentru crearea de clipuri video eficiente.

La ce întrebări şi-a propus să răspundă acest eveniment

În condițiile în care acest tip de conţinut video devine tot mai popular, creatorii de conţinut se întreabă cum vor reuşi să comunice eficient și să devină și mai vizibili. Vestea bună este că SocialPedia 56 şi-a propus să discute toate aceste subiecte, dar şi cele de mai jos, alături de speakeri:

  • Cum deprinzi algoritmul din spatele prezentărilor/video-urilor care îşi ating scopul în 60 secunde?
  • Cum folosești cel mai eficient mix pentru contentul video: vânzări, storytelling, branding personal şi public speaking?
  • Cum îți faci propria ta carte de vizită verbală pe care să o poți folosi în social media, networking, abordările directe 1 to 1, conversaţiile telefonice, negociere, mail-urile de prezentare și webinarii?
  • Care sunt cele mai eficiente trucuri pentru crearea de content video?
  • De ce ai nevoie ca să începi să creezi content video chiar astăzi?
  • Cum te asiguri că ai cel mai mare impact în social media prin intermediul conținutului video?

Declaraţiile lui Andrei Dunuță

“E clar, cu toții ne dorim sã fim mai relevanți în videourile și reels-urile pe care le postăm. Cu toții ne dorim sa creăm și livrăm discursuri și video conținut care convinge, inclusiv pe Social Media. Pe scurt, 1 minut brici, vinzi și te ridici! Cum ar fi să deprinzi algoritmul din spatele prezentărilor/videourilor care îşi ating scopul în 60 secunde (și nu numai) folosind cel mai eficient mix: vânzări, storytelling, branding personal şi public speaking? Cum ar fi să ai propria ta carte de vizită verbală? Împreună căutăm sa găsim răspunsuri la aceste întrebări la SocialPedia 56,” spune Andrei Dunuță.

Ce spun organizatoarele evenimentului

„Prima conferință SocialPedia a anului aduce în prim-plan un subiect extrem de important pentru antreprenori, pentru creatorii de conținut și pentru pasionații de digital care vor să-și construiască o prezență relevantă online. „Cum cresc în social media?” – este una dintre întrebările pe care le primim cel mai des la conferințe. Răspunsul include, bineînțeles, o componentă puternică de video. Pe 13 februarie descoperim toate trucurile de la doi specialiști în domeniu,” declară organizatoarele evenimentului.

Citeşte şi: SocialPedia 54…

Citeşte şi: SocialPedia 53…


Lifestyle & Leisure

One reply to “SocialPedia 56: Totul despre conținutul video care vinde”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *