Seinfeld va fi disponibil pe Netflix, după ce serviciul de streaming a cumpărat drepturile de difuzare a serialului american începând cu anul 2021.

Mutarea este una importantă pentru Netflix, în condițiile în care platforma a pierdut recent dreptul de difuzare pentru serialul „Friends”, precum şi pentru seria „The Office” începând din 2021, două dintre cele mai urmărite seriale.

Valoarea tranzacţiei nu a fost comunicată. Drepturile de difuzare pentru „Seinfeld” sunt deţinute în prezent de o altă platformă, Hulu, filială a Disney, încă din anul 2015.

Vezi și: The Big Bang Theory și Veep au ajuns la final. Sfârșitul epocii sitcomului?

Netflix va oferi toate cele 180 de episoade din „Seinfeld” în Statele Unite şi celor 151 de milioane de abonaţi din întreaga lume în momentul în care acordul pe cinci ani va intra în vigoare în 2021.

NBC Universal a plătit 500 de milioane de dolari pe parcursul a cinci ani pentru „The Office” şi WarnerMedia 425 de milioane de dolari, de asemenea pe cinci ani, pentru „Friends”.

Pe lângă „Friends” şi „The Office”, Netflix va pierde de asemenea toate cataloagele „Star Wars”, Pixar şi Marvel, dintre care unele au fost difuzate până acum şi care aparţin Disney.

„Serialul despre nimic” – Seinfeld va fi disponibil pe Netflix

Cunoscut ca și „serialul despre nimic”, Seinfeld este unul dintre cele mai de succes sitcomuri, sezonul 1994-1995 înregistrând recordul de audientă în Statele Unite ale Americii.

Serialul a debutat în mai 1990, ultimul episod din cele 180 fiind difuzat în martie 1998. De-a lungul timpului, seria a fost votată drept cel mai bun serial de televiziune, personajele simpatice și situațiile amuzante devenind extrem de populare pentru publicul din toate țările în care a fost difuzat.

Vezi și: 5 seriale TV la care ar trebui să te uiți și tu, dacă n-ai făcut-o deja

Sursa documentare: Agerpres/Dpa

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *