Astăzi vorbim despre frumusețe și curățare profundă, pe românește. Pentru că Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, a lansat un nou produs din gama Gerovital H3 Evolution: Apa micelară pe bază de cărbune și acid hialuronic. Această nouă apă micelară promite să aibă efect profund de curățare, detoxifiere și purificare a pielii. Adică un plus de frumusețe datorită ingredientului vedetă, cărbunele activ, dar și acidului hialuronic, care oferă catifelare și hidratare.

Piaţa produselor de îngrijire personală este una în continuă evoluţie, iar noi ținem pasul atât cu tendinţele internaţionale, cât și cu dorințele consumatorilor interni. Astfel, am lansat apa micelară pe bază de cărbune și acid hialuronic, care completează produsele destinate curățării și demachierii existente în gama Gerovital H3 Evolution. Elementul de noutate este reprezentat de cărbunele activ, care are rolul de detoxifiere și purificare, fără a deshidrata tenul. Reține substanțele și toxinele care se acumulează la nivelul epidermului și captează reziduurile metabolice sau toxinele acumulate pe piele și le îndepărtează delicat, fără a fi nevoie de clătire“, a declarat Claudia Pălăcian, Manager de Produs.

Despre cărbunele activ

Cărbunele nu este, probabil, cel mai apetisant ingredient din industria de frumusețe, dar are niște beneficii extraordinare la nivelul tenului și al părului. Tot mai multe femei se declară încântate de rezultatele adăugării cărbunelui activ în ritualul lor zilnic de frumusețe și îngrijire. Asta pentru că acest ingredient funcționează: deoarece toxinele se lipesc de cărbunele activ, acesta devine un ingredient ideal pentru curățare profundă și detoxifiere. Este natural și nu va încărca inutil pielea cu substanțe chimice iritante. Toate aceste beneficii l-au transformat în ingredientul vedetă pentru noul produs al gamei Gerovital H3 Evolution – Apa micelară pe bază de cărbune și acid hialuronic.

Noutăți Gerovital H3 Evolution

Noua apă micelară are în compoziție și SOD – Superenzima antiimbătrânire, cea mai activă enzimă antioxidantă de origine naturală, care are rolul de a asigura fermitate pe termen lung.

Întreaga gamă Gerovital H3 Evolution este acum formată din 15 produse, disponibile sub formă de creme, fiole, seruri și deodorante. Toate produsele se adresează tuturor tipurilor de ten, au formulări uşoare şi conferă o repartiţie şi o absorbţie rapidă la nivelul pielii.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *