Raisa Moscviciov este una dintre cele mai tinere și mai frumoase voci din industria muzicală românească și a stat de vorbă cu noi după lansarea unei noi piese – Oxigen. Aceasta nu este prima surpriză muzicală a Raisei, care ne-a încântat deja cu două colaborări superbe: Sticlele, o piesă produsă de către Tudor Ionescu (Fly Project) și Mă îmbracă în cuvinte, featuring Connect-r. Cu aceasta din urmă, muzica creată de Raisa Moscviciov a reușit să ajungă la sute de mii de vizualizări și mii de comentarii în mediul online, în foarte scurt timp de lansare.

Despre succes, dar și despre planurile de viitor, discutăm cu Raisa Moscviciov într-un nou interviu flawless.

Știu că te pregătești pentru admiterea la Berklee College of Music din Boston, iar asta mi se pare extraordinar. Cum trăiești această experiență?

Pregătirea pentru admitere este formată din multă muncă și pasiune, dar nu simt că depun efort pentru că îmi place la nebunie ceea ce fac. 🙂 Săptămânal fac ore de canto, pian și teorie muzicală. În plus, de anul acesta am început să cochetez și cu compoziția, ca și pregătire pentru admitere, dar și pentru că îmi doresc ca piesele pe care le cânt să aibă o amprentă cât mai personală.

De mică îmi imaginam cum ar fi să trăiesc în America. Îmi doresc să stau acolo măcar o perioadă, să cunosc oameni noi, să acumulez experiențe noi. Această alegere cred că o să mă maturizeze foarte mult.

Raisa Moscviciov

De ce ai ales o universitate din Statele Unite și ce speri să-ți aducă această alegere pe viitor?

De mică îmi imaginam cum ar fi să trăiesc în America. Îmi doresc să stau acolo măcar o perioadă, să cunosc oameni noi, să acumulez experiențe noi. Această alegere cred că o să mă maturizeze foarte mult, atât pe plan profesional, cât și personal.

Ai lansat recent o piesă nouă, Oxigen. Spune-mi cum a luat naștere ideea pentru această piesă.

Piesa Oxigen s-a născut într-o sesiune de creație la studioul DeMoga Music. Am colaborat cu o echipă fresh cu care am rezonat foarte bine. Acesta este primul single realizat de producătorii de la DeMoga. Piesa este gândită pentru toate persoanele îndrăgostite, indiferent de vârstă, care pot să o asculte pe repeat vara.😁

Citește și: Tudor Ionescu…

Cum au fost filmările pentru videoclipul piesei Oxigen? Ai avut parte și de surprize?

Regizoarea videoclipului a fost Isabela Szanto, cu care am lucrat si la videoclipurile anterioare, așa că m-am simțit foarte bine la filmări. Pentru prima dată am experimentat cum e să filmezi noaptea și mi-a plăcut, aveam un alt vibe. Bineînțeles că au existat și părți incomode: erau foarte mulți țânțari, iar baia în piscină la ora 4 dimineața a fost cam prea răcoritoare, dar atmosfera a fost mișto. 🙂

Ce piese și ce videoclipuri te inspiră? Ce asculți când vrei să ai o stare de spirit bună?

Ascult multă muzică, atât românească, cât și internațională – ca să văd ultimele tendințe. În funcție de starea de spirit interioară, aleg muzica. Cum sunt o persoană optimistă, muzica întotdeauna îmi dă o stare bună. 

Revista Flawless.ro este una dedicată viciilor noastre cotidiene, așa că trebuie să te întreb ce pasiuni vinovate ai.

Cea mai mare pasiune vinovată pe care o am este zahărul. Adoooor dulciurile! O altă pasiune vinovată: cartofii prăjiți. 🤪

Care sunt lucrurile pe care le iei mereu cu tine în călătorii și deplasări?

Telefonul, încărcătorul și trusa de machiaj.

Pentru că tot a venit vorba de călătorii, vara lui 2021 este prima în care putem călători, după multă vreme. Unde vrei să mergi?

Vara aceasta nu cred că voi reuși să plec din țară deoarece mai am niște proiecte in desfășurare, dar voi da o fuga la noi la mare.

Citește și: Flavia Barbu…

Care ar fi vacanța ideală pentru tine și ce țară ți-ai dori să vizitezi în următorii ani?

Vacanța ideală este in America, iar în perioada următoare vreau să vizitez Londra, Paris, Seychelles.

Visul care sper să se împlinească cât mai curând este ca piesa Oxigen să intre pe radio!

Raisa Moscviciov

Apropo de viitor, ce planuri ai în perioada care va urma și ce visuri speri să se împlinească curând?

În perioada următoare vreau să scot cât mai multă muzică, iar visul care sper să se împlinească cât mai curând este ca piesa Oxigen să intre pe radio! 🙂

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.