Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, oferă produse tratament pentru afecțiuni specifice ale tenului și pielii. Gama Gerovital H3 Derma+ reunește 23 de produse testate din punct de vedere al toleranței cutanate și al eficienței în restabilirea stării de sănătate a dermului. Dermatocosmeticele sunt destinate atât adulților, cât și copiilor, sunt hipoalergenice și nu conțin parabeni sau alte substanțe sensibilizante.

Înainte de alegerea unui produs dermatocosmetic, specialiștii Farmec recomandă identificarea tipului de ten și a problemelor sale specifice. În funcție de tipologie, este indicat ca produsul dermatocosmetic ales să conțină o serie de compuși activi.

Astfel, pentru pielea cu roșeață și scuame, caracteristică tenului uscat, sunt recomandate produsele care accelerează procesul de vindecare prin calmare și regenerare, reducând iritațiile și disconfortul. În acest caz, printre compușii activi eficienți se numără uleiul de avocado și untul de shea.

Pielea lezată necesită o îngrijire deosebită pentru a se evita pătrunderea agenților patogeni ce pot determina infecții nedorite. Compușii activi precum Panthenol, Centerox sau Sepilift ajută la refacerea celulară și accelerează procesul de hidratare, tonifiere și vindecare.

Pielea uscată în urma tratamentelor medicamentoase sau a procedurilor cosmetice este deshidratată excesiv și prezintă adesea crăpături și o sensibiliate crescută. Uleiurile naturale și Ceramidyl Omega 3, 6 și 9 se numără printre compușii activi care previn și reduc inflamația, reduc iritațiile și emoliază dermul.

Clienții pot realiza gratuit teste de dermoanaliză pentru determinarea tipului de ten și a produselor potrivite în magazinele Farmec și Gerovital. Pe secțiunea “Sfatul specialistului” de pe site-ul www.farmec.ro, vizitatorii primesc răspunsuri la întrebări despre produse și îngrijire, direct de la specialiștii Gerovital. Totodată, website-ul pune la dispoziția vizitatorilor informații despre noutăți și tratamente, precum și sfaturi de îngrijire sub formă de tutoriale video.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *