O nouă locație Gymboland s-a deschis în Veranda Mall, a patra locaţie din Bucureşti unde copiii pot ”călători” în universul fascinant al lui Pogonici.

Noua locaţie Gymboland din Veranda Mall este un spatiu care înglobează ideea de exterior, de natură, tradusă printr-un design unicat, planificat în detaliu, cu ideea de inovaţie, reprezentată de echipamentele fascinante, alese cu atenţie. Noul loc de joacă pune la dispoziţia copiilor numeroase metode creative de a stimula imaginaţia, într-un mediu care le oferă toate instrumentele necesare pentru dezvoltare.

gymboland-2

Gymboland creează o atmosferă de basm, distracţie cu zâne, spadasini şi cea mai mare vânătoare de comori fermecate. Se vor întâlni cu zâna Tinkerbell, cu zâna Florilor şi cu zana Fluturilor, ca să înveţe cele mai interesante vrăji. Vor fi martorii duelului dintre cavalerii prinţeselor şi vor învăţa dansul florilor, al albinuţelor şi al culorilor. Şi pentru a intra în vraja muzicii şi a ritmului, Gymboland pune la dispoziție tobe şi instrumente muzicale. Activităţile ce încurajează spiritul ludic sunt extrem de variate, iar structurile modulare pe nivele abundă de elemente, atât pentru cei mai mari aventurieri, cât şi cele special dedicate celor mai mici.

gymboland-3

Vino la Gymboland Veranda Mall cu copilul tău şi îi vei asigura o călătorie fascinantă în lumea lui Pogonici, ce va crea o amintire frumoasă şi multe poveşti de spus.

 

Lifestyle & Leisure

One reply to “O nouă locație Gymboland s-a deschis în Veranda Mall”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *