Inventată la începutul secolului al XIX-lea și reușind să creeze o adevărată legendă urbană în jurul faimoasei curtezane bucureștene Maria Mihăescu, bicicleta a fost este unul dintre cele mai utilizate vehicule pentru aventurierii de toate vârstele. Bicicliștii gonesc pe bulevardele Capitalei fără să bage în seamă traficul haotic și hoinăresc liniștiți prin parcuri, în căutarea următoarei aventuri. Unde ai putea găsi un instrument mai potrivit de distracție și dezvoltare pentru piticul tău, decât într-un magazin de biciclete pentru copii?

Pukylino Oceanblue

Prima bicicletă, prima aventură

Copiii de peste 1 an, care au învățat deja să meargă, vor învăța să-și coordoneze mișcările și să-si mențină echilibrul cu ajutorul unei biciclete cu patru roți, precum modelul PUKYlino. Datorită roților suplimentare, piciul nu se va afla în pericol de a se răni și va putea învăța în sigurață cum să manevreze ghidonul pentru o bună coordonare. Prima bicicletă îi va oferi noi posibilități de a explora, în cautarea primelor aventuri pe cont propriu.

Tricicleta Puky Fitsch

Tricicleta – ce înseamnă să pierzi o roată

De la 2 – 3 ani, după ce s-a aventurat în primele plimbări și a învățat să folosească ghidonul, copilul tău va fi bucuros să primească un nou cadou: o tricicletă care îi va oferi mai multă mobilitate și noi posibilități de a-și dezvolta coordonarea. Pentru un plus de siguranță, tricicleta Puky Fitsch poate fi dotată cu centură de siguranță și clopoțel. Zgomotul produs de aventurile piticului va fi suportabil, căci modelul este dotat cu roți silențioase.

Bicicleta fara pedale

Bicicleta fără pedale – prima dată pe două roți

Bicicleta fără pedale a fost premiată cu “MOMMY Award” ca urmare a votului a mii de parinti la categoria “TOP TEN jucarii pentru 1 – 3 ani” de pe site-ul www.netmoms.de. Deși simpaticul produs poate părea ciudat, el este destinat dezvoltării echilibrului și mobilității copilului, care va învăța astfel să-și echilibreze corpul pentru a suștine puterea viitoarelor două roți. Înălțimea și ghidonul sunt ajustabile – modelul fiind destinat învățării.

Bicicleta copii puky

Prima bicicletă adevărată

Bicicletele pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani, ca aceasta, sunt echivalentul unui băiețel adevărat comparativ cu Pinocchio: dotate cu frâne manuale și de picior, cu ochi de pisică și clopoțel, acestea îi vor permite să se aventureze singur în căutarea propriilor drumuri, sub privirea protectoare a părinților încântați. Mai târziu, copilul se va putea plimba alături de ei, în cautarea de noi rute.

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *