Când îți vopsești părul îi adaugi culoare. Când îl faci blond – îi scoți, pentru a adăuga, după. Te-ai întrebat vreodată cum alegi corect o vopsea de păr permanentă? Dincolo de tonuri și subtonuri, sticluțe și kit-uri demne de adevărați chimiști, ce te face să îți dorești o schimbare? Pentru femei, culorile sunt importante. Ele picteză permanent lumea în nuanțele propriului suflet: își domesticesc buclele pentru un strop de echilibru și aleg nuanțe înflăcărate pentru un pic de pasiune.

Părul trece alături de noi prin viată: îl vopsim, îl coafăm și uneori îl traumatizăm căutând o coafură perfectă. Îl supunem propriilor noastre geometrii. Uneori, căutăm puțină dragoste pentru șuvițele noastre, fie ele și rebele: ne dorim vopseaua de păr perfectă, în nuanța perfectă.

Dar cum alegi o vopsea de păr potrivită ție? Care e nuanța care te va face să zambești? Răspunsul e simplu: testează!

Loreal Inoa

Poți opta pentru un roșu sălbatic cu o vopsea de păr permanentă L’Oreal, dacă îți dorești un strop de curaj. Atitudinea ți se va schimba instantaneu – nu există roșcate timide.

Direction colors

Vrei să ieși în evidență – adaugă noului tatuaj o nuanță închisă, profundă și suvițe albastru electric cu vopsea semipermanentă Direction Colors – Midnight Blue.

Wella Koleston Perfect

Testează nuanțele cuminți de castaniu irizat, pentru o imagine care să inspire echilibru, stil și clasă: o vopsea permanentă Wella Koleston poate inspira orice rebelă în drumul spre recuperare.

Oro del marocco

Îți dorești un plus de feminitate și naturalețe, dar castaniul îți pare plictisitor? Testează o nuanță de blond natural cu vopseaua permanentă Oro del Marocco.

În călătoria spre nuanța ideală și vopseaua de păr perfectă singura limită rămâne propria ta imaginație – colorează-ți părul cu ajutorul ei!

Beauty & Make-up How to...

2 Replies to “Cum să alegi vopseaua de păr potrivită”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *