Proprietarul unuia dintre cei mai importanți dealeri auto din țară, Paul Badea, susține orientarea tinerilor în carieră prin implicarea în Conferințele Bookland Evolution. Acestea se află la cea de-a 3-a ediție, sesiunea toamnă-iarnă 2016. Dincolo de implicarea ca speaker, Paul Badea, CEO Badsi, a contribuit la dezvoltarea mecanismului de promovare a conferințelor reprezentat de BookVader.
„Tehnic, „jucărica” BookVader conține un Arduino și o serie de senzori care se activează ori de câte ori o persoană introduce mâna în orificiul reprezentat de gura figurinei. La activare, acesta transmite un mesaj curioșilor care vor să afle ce le rezervă viitorul din punct de vedere profesional sau ce anume trebuie să facă pentru a atinge succesul. Unora chiar li se va potrivi, speram!”, a declarat Paul Badea, CEO Badsi.
Pornind de la unul dintre simbolurile Romei, „La Bocca della Verità” sau „Gura Adevărului”, adus în contemporaneitate cu ajutorul personajului de film Darth Vader, Book Vader este cârligul prin care proiectul Bookland Evolution își propune să îi atragă pe liceeni și studenți. Pentru aducerea la viață a personajului Darth Vader au lucrat artiștii Teatrului Țăndărică și Paul Badea, tânărul CEO Badsi, împreună cu echipa HUBS compusă din Sorina și Silvia. Dacă în secolul al XVII-lea „Gura Adevărului” avea rol de detector de minciuni, astăzi BookVader prezice viitorul și le spune tinerilor ce trebuie să facă pentru a atinge succesul. Cei care își vor introduce mâna în gura dispozitivului BookVader primesc din partea lui sfaturi utile și mesaje motivaționale, inspirate din bibliografia școlară.
„În ceea ce privește implicarea mea ca speaker în Conferințele BookLand Evolution care au avut loc recent la București, consider că fără carte nu poți ajunge departe, însă ceea ce învățăm în școală nu este suficient pentru evoluția unui tânăr. Acesta este și unul din motivele pentru care am înfiintat HUBS. Cred cu tărie că implicarea părinților ca mentori, susținerea copiilor în descoperirea propriilor pasiuni, încurajarea lor să practice aceste pasiuni și acceptarea greșelilor ca formă de învățare sunt fundația oricărei educații solide. Eu am beneficiat de pe urma formelor alternative de educație și îmi doresc să pot da mai departe din lucrurile pe care continui să le învăț. Nu cred că suntem vreunul mai învățat ca celălalt, iar dacă am identifica fiecare pasiunea proprie, am avea toți de la toți. Eu la o astfel de comunitate visez…”, continuă Paul Badea.