Leonidas, furnizor oficial al Curţii Regale Belgiene, a aniversat 15 ani de prezență pe piața românescă. Compania a deschis primul său magazin în România în 2001, pe str. Doamnei, nr 27, din Bucureşti, iar anul acesta aniversează 15 ani de expertiză integral oferită consumatorului român.

Leonidas wooden casket with 18 liquor chocolates

 “Am ales să aduc povestea Leonidas în România, deoarece eu am crescut înconjurat de pralinele Leonidas, preferatele familiei. Cea care a avut aceasta idee inspirată a fost chiar mama mea, în anul 2001, când pe piaţa din România nu exista o ciocolaterie care să ofere produse premium, cu tradiţie şi o gamă largă de sortimente. Deşi începutul a fost plin de provocări, pasiunea noastră pentru ciocolată ne-a ambiţionat să ne menţinem pe piaţă, mai ales că am simţit evoluţia, atât în comportamentul consumatorului, cât şi în know-how-ul nostru, apreciază JolyonM’Bei, reprezentantul oficial al M’B Business, compania care a adus Leonidas în România.

Boite longue

În prezent, în ţară sunt deschise 9 magazine (gestionate de 2 francizori oficiali), Leonidas fiind într-o continuă evoluţie, alături de piaţa însăşi adaptându-se permanent la gusturile şi aşteptările publicului său. Calitatea superioară şi diversitatea au transformat Leonidas în ciocolateria preferată a românilor. Dintre acestea, pralinele Manon Cafe şi Gianduja au rămas de mai bine de un deceniu răsfăţatele publicului. Observând dorinţa consumatorului de a experimenta tot mai multe poveşti rafinate, portofoliul Leonidas s-a extins treptat cu produse precum nuga, biscuiţi, calissons d’Aix, migdale în ciocolată, caramel, produse cu arome tipic belgiene, precum cuberdon.

Pralines

După 15 ani, magazinul din str. Doamnei, nr 27, Leonidas Universitate, scrie un nou capitol, lansând Leonidas Chocolates&Cafe, un nou concept în care poţi savura şi o varietate de produse specific belgiene, precum gaufre de Liege cu îngheţată, consacrată ciocolată caldă Leonidas, tort macarons, fresh-uri, cafea şi ceaiuri. Iar mai nou, cu aplicaţia Leonidas, disponibilă atât pe sistemul Android, cat şi IOS (din noiembrie 2016), clienţii care nu au timp să ajungă în magazine, îşi pot comanda de la birou sau de acasă desertul preferat din magazinul online www.leonidas-online.ro

Ballotin Noel 2016

Magazinele din Bucureşti şi din ţară:

Leonidas Universitate (primul francizor oficial) – Str Doamnei, nr 27, Bucuresti

Leonidas Stefan cel Mare- Soseaua Stefan cel Mare 29, Bucuresti

Leonidas Constanta – Strada Ecaterina Varga 56, Constanta

Leonidas Craiova – Bloc 156, Strada Alexandru Ioan Cuza nr. 9, Craiova

Leonidas Beller – Str. Putul lui Zamfir nr. 3, Bucuresti

Leonidas Victoriei – CaleaVictoriei 143, Bucuresti

Leonidas Iasi – Bvd. Stefan cel Mare si Sfânt nr. 26, Iasi

Leonidas Cluj – Str. Universitătii nr. 2, Cluj Napoca

Leonidas Timisoara – Str. Episcop Augustin Pacha nr. 10, Timişoara

www.leonidas-online.ro

facebook: Leonidas România

 

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *