Compania Maresi Foodbroker aduce în România noile gelato bio G7, deserturi răcoritoare 100% ecologice. Panna, Crema și Cacao sunt trei gelato obținute pe baza unor rețete tradiționale italiene și care conțin doar ingrediente ecologice. Considerate un trend în ultimii ani, produsele bio-eco oferă siguranța unor alimente fără substanțe chimice, în România fiind consumate cu preponderență de către familiile cu copii, persoanele care au probleme de sănătate, cât și de către persoanele care acordă o atenție sporită alimentației sănătoase.
„Din ce în ce mai mulți români sunt interesați de produsele organice, iar pe piața noastră nu există încă multe opțiuni în ceea ce privește deserturile bio. Dorim să venim în întâmpinarea acestei cerințe cu trei rețete de gelato tradițional italian, care se bucură deja de apreciere pe piața europeană, fiind lansate în luna iulie a acestui an.”, declară Liliana Bock, Manager Maresi Foodbroker, importator G7 Gelati.

G7 Gelati este un produs diferit de înghețata obișnuită, fiind produs după rețete tradiționale italiene, ce lasă doar 9-12% aer în compoziție. Ingredientele organice proaspete care sunt utilizate în realizarea celor trei sortimente (frișcă, lapte, gălbenuș de ou, cacao) conferă acesteia cremozitatea, gustul și aspectul unui gelato autentic, putând fi cu ușurință deosebit de rețeta americană de înghețată. Cutiile de gelato sunt umplute și decorate manual, asigurându-se unicitatea și cremozitatea produsului.
G7 Gelato organic Panna, Crema și Cacao se găsesc în varianta de 500 ml, la un preț recomandat de 19.90 lei. Produsele sunt disponibile pentru moment doar în magazinele Mega Image, urmând să se stabilească noi colaborări cu alte rețele de supermarketuri. Pe lângă gelato bio, brandul G7 are pe piața din România și sorbeturile G7, produse fără lapte, cât și gelato Siviero Maria, o gamă care cuprinde peste 20 de varietăți diferite și care poate satisface orice preferință individuală a consumatorilor.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *