Ioana e jumătatea mea mai bună, atât la Flawless.ro, cât și în viața mai puțin virtuală. Cu ea plănuiesc escapade la Paris și aiurea și ea urmărește, mereu, cele mai bune oferte de shopping. Pentru că eu nu mai am timp. Pentru că that’s what friends do. Și pentru că amândouă iubim pantofii cu toc.

Recent, Ioana și-a achizitionat o lenjerie de pat de pe site-ul LenjeriiPat-Outlet.ro și a fost atât de încântată de produs încât a reușit să ma convingă și pe mine să cumpăr una. Iar asta e o performanță în sine, din două motive. În primul rând, jumătatea mea mai bună poate fi, uneori… cârcotașă. Dacă eu pot închide ochii când vine vorba de defectele unui produs, Ioana e… nemiloasă. Și în al doilea rând, lenjeria de pat e… ultima pe lista mea de cumpărături. În fond, pentru asta există mama.

Campania Summer Black Week se află in desfășurare în perioada 13-20 august în cadrul magazinului Lenjerii de Pat Outlet. Așadar, pot împarti o comandă cu Ioana și… ne cumpărăm două lenjerii la preţ de una. “Ne-am gândit să ne cuplăm la comandă pentru că niciuna dintre noi nu e pregătită să cumpere două”, scrie ea. Și pentru că ne face plăcere să împărțim lucruri, începând cu numarul la pantofi și în ciuda faptului că suntem singure la părinți și… puțin egoiste. Dar, într-adevăr, două lenjerii de pat ar putea reprezenta un pas prea mare pentru noi. Prea casnic și prea departe de obraznicii stilettos.

Achizițiile făcute pe parcursul campaniei Summer Black Week  garantează înscrierea automată în concursul ce are ca premiu o vacanţă de 3 nopţi la Paris. “Ce-ar fi să o câştigăm fix noi două? Pff… să fim amândouă în Paris… Alex, dacă citeşti asta, să ştii că într-o zi chiar sper să plecăm amândouă într-o astfel de vacanţă. Când o să avem 40+ şi o să ne permitem aroganţe separate faţă de vacanţele în cuplu”, scrie Ioana.

Ne permitem deja aroganţe, aș adăuga eu.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *