Nik Wallenda, “Regele mersului pe sârmă”, se întoarce cu o nouă aventură la înălțime! În “Orașul Vânturilor”, așa cum este supranumit Chicago, Wallenda va executa cel mai îndrăzneț și mai dificil număr de mers pe sârmă din cariera sa. Legat la ochi, fără plasă de siguranță sau ham, el va încerca să parcurgă la înălțime distanța dintre doi zgârie-nori. Discovery Channel va filma acest eveniment pas cu pas, transmiţându-l în direct, în aproape 200 de ţări din întreaga lume. În România, evenimentul Nik Wallenda deasupra orașului Chicago va fi difuzat în direct luni, 3 noiembrie, începând cu ora 02.00 şi în reluare, în aceeași zi, de la ora 20.00.

SKYWIRE LIVE WITH NIK WALLENDA

În prima parte a traversării, Wallenda va străbate mai bine de două cvartale, urcând o pantă de 15 grade, de la turnul vestic al celebrului complex Marina City până la clădirea cu peste 50 de etaje a Leo Burnett, care se ridică deasupra râului Chicago. Va fi o dublă premieră: cursa între doi zgârie-nori la cea mai mare înălțime încercată vreodată de un membru al familiei “Flying Wallenda” și, în plus, panta cea mai abruptă pe care a încercat vreodată s-o urce Nik, într-o traversare pe cablu. A doua parte a traseului său se va întinde de la turnul vestic al complexului Marina City până la turnul estic, timp în care va fi legat la ochi. Zeci de camere de filmat vor fi amplasate prin tot orașul și în elicoptere, surprinzând fiecare pas al acestei aventuri periculoase, căci Wallenda va încerca traversarea într-una dintre zonele cu cele mai puternice vânturi din Chicago.

Nik Wallenda deasupra orasului Chicago 4

Telespectatorii care intră online pe SkyscraperLive.comvor beneficia de “un bilet în primul rând” al evenimentului. Disponibil în 60 de țări și în 14 limbi, site-ul îi va aduce în Chicago pe telespectatorii din întreaga lume. Fanii îl pot urmări pe Nik în perioada lui de pregătire și pot face ei înșiși această  traversare, prin intermediul cursei virtuale de 360 de grade, care asigură o experiență interactivă 3D. În condițiile în care mai multe camere vor oferi unghiuri diferite de filmare ale traversării, înainte de începerea programului propriu-zis Chris Jacobs va fi gazda unei incursiuni în culisele întregului eveniment, iar SkyscraperLive.com îi va invita pe cei care intră online să îl urmărească pe Wallenda în cea mai îndrăzneață cursă a sa de până acum pe un cablu întins la mare înălțime. Fanii din România vor putea accesa versiunea localizată a site-ului SkyscraperLive.com/Romania.

Pentru mai multe informaţii despre program, accesaţi www.discovery.ro sau intraţi pe Facebook la Facebook.com/discovery.romania şi pe Twitter @DiscoveryRo.

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *