Week-end-ul acesta, la World Trade Plaza din Bucureşti, a avut loc Finala Concursului Rowenta Elite Model Look România 2014, care a avut ca scop selectarea, dintre cei 18 finalişti, a câştigătorilor, o fată şi un băiat, care vor avea privilegiul de a reprezenta România la cea de-a 31-a Finală Mondială a concursului Elite Model Look, din 2 decembrie 2014, în Shenzen, China.

Câştigătoarea Alexandra Micu, în vârstă de 15 ani, 178 cm înălţime, din Cluj şi câştigătorul David Petcu, în vârstă de 22 de ani, 187 cm înălţime, din Bucureşti, au uimit juriul şi invitaţii, datorită farmecului şi eleganţei de care au dat dovadă.

ROWENTA ELITE MODEL LOOK ROWENTA ELITE MODEL LOOK

Timp de 4 zile, cei 18 finalişti au avut ocazia să trăiască clipe de neuitat în fascinanta lume a modelling-ului, cu şedinţe de make-up, training-uri, şedinţe foto şi repetiţii. În timpul acestor câteva zile, au împărtăşit un vis comun: să calce pe urmele lui Cindy Crawford, Stephanie Seymour şi Gisele Bundchen, care şi-au început cariera de modele datorită concursului Elite Model Look.

Şi aventura continuă! Alexandra şi David vor avea privilegiul de a se alătura finaliştilor din alte 64 ţări, în oraşul Shanzen, China, pentru Finala Mondială a concursului Elite Model Look, evenimentul anului în lumea modelling-ului internaţional.

ROWENTA ELITE MODEL LOOK ROMÂNIA 2014 a fost susţinut de:

Rowenta, World Trade Center, Hotel Pullman, 1000 de chipuri, SLA Paris, Keune,

Alex Radulescu Makeup, Smaranda Almasan, RawCoco, Dekay, Rotta Natura,

Raspberry, Nescafe Dolce Gusto şi Koliba.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *