Atunci când schimbările bruşte ale vremii devin copleşitoare, iar sezonul rece bate ameninţător la uşă, transformă fiecare zi într-o ocazie de a străluci cu noile accesorii şi piese vestimentare de la Takko.

Lasă-ţi imaginaţia să jongleze cu imprimeurile şi culorile pe care Takko ţi le oferă şi creează-ţi un look de invidiat, care, cu siguranţă, nu va trece neobservat. Fusta din piele şi cămaşa din denim rămân piese de rezistenţă pentru acest sezon, putând fi asortate cu uşurinţă la o bluză casual cu un imprimeu discret sau la o pereche de pantaloni. În dimineţile friguroase completează-ţi ţinuta cu o jachetă elegantă şi o pereche de mănuşi călduroase, care îţi vor oferi un aer distins.

Optează pentru o pereche de jeanşi skinny şi asorteaz-o unui pulover pufos în nuanţe pastelate sau unui hanorac şi te vei bucura de un look comfortabil, iar plimbările lungi prin parc se vor transfoma în clipe de recreere şi desfătare.

Accesoriile se încadrează perfect în paleta cromatică a toamnei şi te scot din încurcătură indiferent de situaţie. Îndrazneşte să fii diferită şi alege colierele statement în culori vii, care îţi vor pune în valoare personalitatea şi vor conferi stilului tău o notă de eleganţă.

Îngăduie jocului de culori şi lumini al toamnei să se răsfrângă în fiecare ţinută a ta şi îmbrăţişează schimbarea cu noua colecţie Takko.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *