în 2014 se menţin multe dintre tendinţele anului trecut, în special una deja consacrată de designerii de top, care ne arată că orice paparudă mierloită, cu forme pătrate sau de proporţii biblice, este, totuşi, o fiinţa specială, cu inimă şi ochi de artist, care ar trebui să-şi exprime sentimentele şi geniul prin combinaţii vestimentare colorate, ciudate, care, asemeni lor, aduc un afront privirii privitorului. Aşadar, pentru a urma tendintele, trebuie să te asiguri că eşti mai vizibilă decât brazii lui Oprescu, iar gesturile tale trebuie să fie largi şi spectaculoase, asortându-se atât cu hainele, cât şi cu atitudinea de divă.

Nu contează cât de mic este sătucul în care locuieşti: tu eşti o adevărată divă, in ciuda provocărilor geografice. Tu eşti Carrie, chiar dacă nu faci „sex in the city”, ci, cel mult în apartamentul cu două camere pe care Mr. Big îl împarte cu părinţii. Dar asta chiar nu contează! Cum nu a contat nici pentru Edward Cullen că Bella Swan era o fetiţa constipată şi sărăcuţă cu păr neîngrijit. A strălucit Edward până au făcut amândoi bani de şampon. Dacă ai ajuns la concluzia că eşti o divă, ar trebui să renunţi la textul meu. Evident, o divă ca tine nu are ce învăţa de la mine. Dacă nu, ghinion: eşti o femeie normală care are nevoie de un motiv pentru a-şi cumpăra alte haine.

Ar trebui să cheltui averea familiei pe rochia pe care ţi-o doreşti, dacă ţi-o permiţi şi dacă-ţi vine bine. Ar trebui să alegi ceva cu un decolteu normal, care să ne permită tuturor să-ţi admirăm bustul mai puţin decât l-am admirat pe-al Nicoletei Luciu, dar nu chiar deloc. Ar trebui să optezi pentru o lungime potrivită, care să nu-i facă nici pe preoţi şi nici pe Kim Kardashian să te invidieze. Orice piesă vestimentară te face să semeni cu o naşă din zona rurala, cu un abajur sau cu o prostituată ar trebui exclusă. Cea din poză e o variantă draguţă, are un preţ mai mic decât salariul minim pe economie şi poate fi comandată online pe lovelove.ro. Nu pun link, fiindcă ştiu că poţi căuta şi singură site-ul şi nici n-am fost plătită de cei de lovelove.ro să le fac reclamă.

 

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.