După un an nebun în care ai muncit pe brânci, urmează o perioadă în care uiţi de tot şi de toate: vacanţa. Daca eşti în căutare de o destinaţie nouă, te ajutăm cu câteva idei.

Roma
Fie că leneveşti într-o cafenea sau te angajezi într-o sesiune de shopping nebună, vei fi incantată de farmecul Romei. Oraşul te copleşeşte cu o mulţime de obiective turistice. Printre cele mai importante obiective de vizitat se numără Colosseumul, Columna lui Traian, Panteonul sau Fantana Trevi. Atât arhitectura oraşului, cât şi atmosfera romantică ce îi înconjoară pe turişti, recomandă capitala Italiei drept o destinaţie perfectă.Roma

Veneţia
Prietenul tău îmbrăcat ca un italian şi o mustaţă falsă. Iubita ta, admirându-ţi căntecul dintr-o barcă pe canalele Veneţiei. Iată un tablou perfect pentru doi îndrăgostiţi puşi pe şotii. Plutiţi într-o gondolă spre Piata San Marco, printre magazinele pline de bijuterii cu sticlă de murano şi maşti veneţiene. Puntea Suspinelor şi Basilica San Marco sunt două obiective pe care nu trebuie să le rataţi.

Venetia

Dubai
Dacă eşti tot timpul în căutare de afaceri bune sau sunteţi pur şi simplu pasionaţi de shopping, atunci Dubaiul este locul perfect pentru voi. Este oraşul ideal pentru o vacanţă luxoasă presărată cu sedinţe de shopping. EmiratesTowers, hotelul JumeiraBeach şi WaterPark, se numără printre obiectivele care nu trebuie ratate. Pentru cei cu buget mai mare, cazarea la celebrul Burj Al Arab este un must.

Dubai

 

Mai multe idei găsiţi aici.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *