Mihai Albu a lansat colecția Fifty Shades of Glitter, pentru o vară în culori vibrante și străluciri de metale prețioase.

Noul sezon estival se anunță glamorous și sclipitor. Designerul Mihai Albu a urmat trendurile și prezintă noutățile sezonului pe www.mihaialbu.ro sau în showroom-ul din București, Bd. Mărășești nr. 125. Aici poți opta pentru calitatea impecabilă a unor pantofi speciali, semnați de un designer celebru și pe care îi poţi avea acum la preţuri accesibile, pornind de la 449 lei.

Noua colecție de primăvară-vară 2017 semnată Mihai Albu are o vedetă strălucitoare: glitter-ul. Paiete, sclipici, aspect strălucitor – acestea sunt accentele sezonului. Indiferent că vorbim despre o pereche de sandale pentru o ocazie specială, despre pantofi stiletto ori despre flats, glitter-ul așternut la propriu la picioarele tale va scoate din anonimat toate ținutele de vară. Noile modele de sandale ies în evidență prin curelele simple și delicate, iar pantofii pun accent pe inserația din PVC transparent dinspre vârf, care creează senzația de decupaj adânc. Prețurile balerinilor încep de la 449 lei, iar cele ale pantofilor și sandalelor cu toc – de la 699 lei.

“Noutatea glam și ludică în același timp, pe care am pregătit-o în noua colecție de primăvară-vară 2017, o reprezintă glitter-ul. Un material regăsit în trendurile internaționale de modă, extrem de versatil,  purtabil atât seara, cât și ziua și pe care îl veți regăsi la pantofii cu toc înalt, la sandale, dar și la balerini și clutch-uri.”, spune Mihai Albu.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *