Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, a lansat prima gamă premium a brandului Gerovital, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la începerea producției în masă a primei creme cosmetice Gerovital. Noua gamă poartă numele de Gerovital H3 Derma+ Premium Care și cuprinde 10 produse dermatocosmetice dedicate îngrijirii tenului, create în colaborare cu experți din domeniul sănătății.

Linia de noi produse a fost lansată în cadrul evenimentului aniversar Gerovital 50 de ani, care a avut loc pe data de 23 mai 2017 și care a reunit reprezentanţi ai media, influenceri online, vedete, dar şi profesionişti din domeniul medical.

“Această aniversare este unul dintre cele mai importante și emoționante momente din istoria Gerovital. Timp de jumătate de secol, Gerovital a fost alături de români de toate vârstele și a scris povestea excelenței românești în cosmetică, devenind marca preferată de generații întregi. În acești 50 de ani, s-a reinventat mereu, păstrând, totodată, o tradiție impresionantă pe care a reușit să o îmbine creativ cu soluții inovatoare și moderne. Cu ocazia acestei aniversări, facem un nou pas înainte și lansăm prima gamă premium din portofoliul companiei. Astfel, intrăm în forță pe un nou segment de piață pe care îl exploatăm în premieră, hotărâți să ne reconfirmăm statutul de lider din industria cosmetică românească. Totodată, Gerovital H3 Derma+ Premium Care este o gamă dermatocosmetică de top ce asigură soluția optimă pentru femeile foarte active care doresc să aibă un ten frumos și catifelat”, a declarat Mircea Turdean, Director General al Farmec.

Noua gamă din portofoliul Farmec include produse bazate pe ingrediente active de ultimă generație, cu un puternic efect antirid și de regenerare a tenului. Linia de produse este destinată persoanelor cu vârsta cuprinsă între 30 și 50 de ani și este recomandată inclusiv pentru accelerarea vindecării pielii după proceduri de chirurgie estetică. Aceasta cuprinde:

  • Program intensiv de îngrijire (kit cu 7 fiole)
  • Booster exfoliant cu AHA
  • Gel depigmentare pete
  • Gel micelar
  • Cremă calmantă protectoare
  • Cremă oxigenare și hidratare
  • Cremă CC SPF 10
  • Cremă antirid restructurantă SPF 10
  • Cremă lift intens
  • Filler intens antirid

Produsele Gerovital H3 Derma+ Premium Care pot fi achiziționate exclusiv din farmacii, din magazinele de brand ale companiei, precum și din magazinul online www.farmec.ro.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *