Avene a creat gama de protecție solară Avene Sun Care, cu formule care păstrează echilibrul optim între eficacitate, siguranță și plăcere. Gama oferă protecție ridicată UVA –UVB, cu o fotostabilitate peste 90% (produsele rezistă la efectele expunerii UV, păstrându-și constant nivelul de protecție).

Formulele Avene pentru pielea sensibilă sunt fotostabile, rezistente la apă și nu conțin octocrilenă sau silicon. Acestea sunt disponibile în mai multe variante și oferă:

PROTECȚIE FOARTE RIDICATĂ SPF 50+: emulsie (cu și fără parfum), cremă (cu și fără parfum), cremă colorată, ecran solar Cleanance pentru piele grasă, spray pentru corp, produse pentru copii (cremă și spray). NOU în gamă: cremă anti-îmbătrânire pentru față –prima cremă solară pentru conservarea capitalului de tinerețe al pielii, cu ASCOFILLINE, un principiu activ pentru restructurarea pielii.

PROTECȚIE RIDICATĂ SPF 30: ecran solar CLEANANCE pentru piele grasă, spray pentru corp și cremă colorată pentru față.

PROTECȚIE MODERATĂ SPF 20: spray pentru corp și cremă pentru față (cu și fără parfum).

Produsele Avene Sun Care protejează împotriva leziunilor ADN la nivel celular, având totodată o acțiune puternic anti-oxidantă. De asemenea, numărul scăzut de filtre asigură o toleranță maximă a produselor, formulele acestora fiind foarte rezistente la apă. Textura lor lejeră nu lasă urme albe la aplicare.

Gama Avene Sun Care poate fi găsită în farmacii.

Pentru mai multe informații accesați:

www.eau-thermale-avene.ro

www.facebook.com/EauThermaleAveneRomania

 

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *