Bujorul a fascinat dintotdeauna prin calitățile sale și, pentru a înțelege secretele acestei flori, L’Occitane a pus bazele unui parteneriat exclusiv cu Jean-Luc Riviere – un cultivator pasionat, a cărui familie s-a devotat creșterii acestei specii de flori de peste 160 de ani, în regiunea Drome din Franța. Inspirați de splendoarea bujorului și de îngrijirea naturală a frumuseții, acest parteneriat a condus  la crearea unei game inovatoare de perfecționare a pielii, cu extract din rădăcină de bujor. Scopul său? Hidratare, corectarea imperfecțiunilor, reducerea porilor și a liniilor fine, care să redea tenului frumusețea naturală.

L'Occitane PIVOINE CLEANSERS_2016

Gama Pivoine Sublime cuprinde:

Ser pentru față 30 ml – 174.19 lei

Având o textură ultra-lejeră, serul oferă tenului o senzație de prospețime și  îmbunătățește vizibil calitatea pielii.

Cremă pentru față 50 ml – 150  lei

Formula patentată a cremei conține un agent cu proprietăți de ajustare a hidratării, permițând produsului să-și adapteze acțiunea în funcție de climat și de nivelul de umiditate.

Cremă CC pentru față 30 ml –  113.23 lei

Aceasta cremă hidratantă conține pigmenți CC și particule sidefate care se transformă în timpul aplicării pentru a se adapta oricărui tip de ten și a-l luminiza și uniformiza

Spray hidratant pentru față 100 ml –  48.39  lei

Acest spray multi-funcțional revitalizează și conferă strălucire tenului, în orice moment al zilei. Formulă nu conține alcool.

L'Occitane Pivoine Baume

Balsam de buze 4g – 72  lei

Îmbogățit cu extract de bujor cu efect de uniformizare, balsamul cremos este ușor de aplicat, hrănește, catifelează, protejează (SPF25) și oferă o senzație de confort buzelor. Este disponibil în 4 nuanțe.

Loțiune Tonică Perfecting 200 ml – 78 lei

Loțiunea tonică completează  procesul  de  curățare și  lasă tenul curat, hidratat, cu o senzație de prospețime.

Gel Demachiant Perfecting 200 ml  – 85 lei

Un  gel  de  curățare unic, cu o textură fresh, apoasă, ce se topește pe piele. Îmbogățit cu extract  de bujor, acest gel  curăță perfect fața, ochii și buzele, lăsând pielea curată și catifelată.

Gel Exfoliant Perfecting 100 ml –  115 lei

Acest gel exfoliant se transformă într-un ulei ce curăță delicat și eficient tenul. Îmbogățit cu extract de bujor, agenți exfolianți de origine naturală și glicerină, acest produs lasă tenul neted, radiant, cu pori mai puțin vizibili.

Mireasma bujorilor a inspirat L’Occitane să  creeze și o gamă pentru corp, care să surprindă simțurile și să îngrijească delicat pielea. Gama Pivoine Flora cuprinde: Apă de toaletă 75 ml, Ulei pentru corp 75 ml, Loțiune pentru corp fresh 250 ml, Gel de duș 250 ml, Lapte de corp 250 ml, Ulei de baie bifazic 250 ml, Săpun 75 g, Cremă pentru mâini 30 ml .

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *