Compania americană iRobot, prin distribuitorul local Certus Mercatus România, a lansat pe piață un nou aspirator robot, Roomba 980, disponibil în magazinul online www.irobot.ro și în magazinele partenere. Cu navigare vizuală inteligentă, control prin aplicație și conectivitate Wi-Fi®, noul Roomba 980 curață și mai mult pentru o casă și mai curată.

“Cu peste 14 milioane de roboți în casele oamenilor din întreaga lume, iRobot este lider global în curățarea automată a casei. Roomba 980 reprezintă următorul pas foarte important al evoluției pieței de consum, deoarece este primul produs cu capacități de cartografiere conectat prin Cloud. Prin tehnologiile Cloud și de cartografiere, roboții obțin o mai bună înțelegere a mediului, iar clienții dețin mai mult control. Privind în perspectivă, aceste tehnologii permit, de asemenea, integrarea roboților într-o casă inteligentă”, a declarat Colin Angle, Președinte și Director Executiv al iRobot.

O dată cu Roomba 980, iRobot a implementat tehnologia de localizare vizuală și de cartografiere (vSLAM®). Această tehnologie revoluționară face parte din noul sistem de navigație iAdapt® 2.0 cu localizare vizuală, care permite robotului Roomba 980 cartografierea mediului în timpul curățării, ținând evidența spațiului unde este activ, până când acesta este complet curățat.

Roomba 980 este disponibil pentru cumpărare în România începând cu 10 aprilie 2016 la prețul de 4.499 RON pe http://www.irobot.ro și la distribuitorii autorizați.

Fotografii, clipuri video și de fundal ale produsul pot fi găsite AICI sau pe pagina de Facebook iRobot România.

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *