Miercuri, 20 aprilie, la castelul din inima Bucureştiului, Le Château, 300 de invitați au pătruns în povestea monocromă, ”relatată” cu multă eleganță și rafinament de designerul Alexandra Calafeteanu prin colecția REBORN.

REBORN nu este doar o colecție de toamnă-iarnă ’16-’17 prin care se propun ținute de sezon, care să te scoată din anonimat. REBORN este o colecție-concept, a cărei muză a fost femeia de 30 de ani, văzută ca o forță feminină, ce reușește să emane senzualitate și eleganță prin toți porii, iar acum și prin linia ținutei.

Amadeus

Pe acordurile muzicale ale trupei Amadeus, invitați de renume ca Andreea Banica, Lidia Buble, Razvan Simion, Giulia, Ioana Flora, Tily Niculae, Andreea Maria Varlan, Lorena Ben, Hevito, Gabriela Simion, Xonia, Alexandra Badoi, Arthur, Rucsandra Hurezeanu, Andrei Nastase, Cornel Dinu Jr și reprezentanți media au fost introduși în universul alb, imaginat prin texturi și tăieturi grafice de designerul Alexandra Calafeteanu. 30 de modele în ținute all white au relatat jurnalul unei femei la vârsta de 30 de ani. De ce albe? Pentru că, în ciuda faptului că este mai puternică și mai hotărâtă, nu și-a pierdut inocența. Încă i se luminează chipul ca unui copil atunci când se bucură cu tot sufletul, încă se joacă și încă ar alerga cu picioarele goale când plouă.  Diferența? Acum e impunătoare, știe ce vrea, e selectivă și știe să obțină ce își dorește. Outfitul este pânza albă a tabloului, iar forta ei lăuntrică reprezintă toate culorile care se așează pe pânză. Toate aceste valențe au fost interpretare prin texturi care imbină contrastele, observând cum neoprenul, lâna, tulul și mătasea sunt mixate într-un mod spectaculos, ”desenate”, cusute și decupate perfect, cât să creeze un element vestimentar elegant, dar atipic, așa cum va fi purtătoarea.

REBORN reprezintă o interpretare stilistică a renașterii femeii de 30 de ani, unde eleganța este echilibrată de confort, unde senzualitatea este echilibrată de inocență și unde forma și textura sunt echilibrate de culoare.

”Cred cu tărie faptul că ținutele reprezintă modul vizual prin care vrem să fim percepuți. Eu sunt o adeptă a eleganței confortabile. Vreau să se înțeleagă prin colecțiile mele faptul că trasez ținute care nu constrâng femeia, ci o eliberează de tipare și îi creează sprijinul vestimentar pentru a crea o declarație a personalității sale,” a declarat Alexandra Calafeteanu.

Alexandra Calafeteanu

Prezentarea monocromă a fost completată de bijuteriile FREYWILLE, care au relatat la unison cu ținutele expresia prin design a acelui ”joie de vivre” mult căutat în modă. O altă premieră a serii a fost oferită invitaților de către Iceberg Vodka and Water, brandul care oferă cea mai pură apă din lume, din care este realizată apoi și vodka. Oaspeții au avut ocazia să savureze pentru prima dată în România experiența inedită a celor două produse ce au la bază apă 100% pură, din ghețari formați în urmă cu peste 12.000 ani. Și pentru că a fost o seară dedicată eleganței, inovației și visării cu ochii deschiși, Bonilash®  – noua revelație a momentului pentru gene mai lungi – a adăugat un plus de seducție.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *