Apivita a lansat gama Rose Pepper, pentru fermitate și remodelare corporală, pornind de la idee că un corp armonios, cu o piele netedă și fermă este idealul oricărei femei, iar un ritual conștiincios de îngrijire, cu produse specializate și naturale, este cheia către un aspect frumos și sănătos.

Eficientă, naturală și cu arome desăvârșite, gama Rose Pepper Apivita îmbină îngrijirea corporală zilnică cu un tratament holistic anticelulită, oferind fermitate pe tot parcursul anului.

Gama Rose Pepper Apivita conține:

Ser intensiv pentru fermitate și remodelare corporală 150 ml – cu extract de ardei roșu, trandafir, piper negru și alte 12 uleiuri esențiale prețioase, acesta acționează în profunzimea pielii și elimină grăsimile localizate, în mod natural.

Preț: 125.99 lei

Cremă pentru fermitate și remodelare corporală 150 ml – cu extract de piper roz și 97% ingrediente naturale, conferă fermitate și menține elasticitatea pielii, prin combaterea grăsimii localizată pe șolduri, coapse și talie.

Preț: 125.99 lei

Ulei de masaj pentru remodelare corporală 150 ml – cu 100% ingrediente de origine naturală, extract de piper roz și o combinație activă de 15 uleiuri esențiale, uleiul de corp Rose Pepper stimulează microcirculația, detoxifiază și elimină retenția de apă.

Preț: 110.99 lei

Gel de duș cu uleiuri esențiale 300 ml – cu 84% ingrediente naturale, curăță delicat și menține hidratarea naturală a pielii, oferă protecție antioxidantă și acțiune antiseptică eficientă.

Preț: 53.99 lei

Gama Rose Pepper nu conține parabeni, silicon, ulei mineral, propilen glicol, etanolamină, ftalați.

Mai multe informații despre această gamă găsiți în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City, farmaciile Sensiblu sau pe www.facebook.com/Apivita.Ro sau www.apivita.com

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *