E drept că diminețile bucureștene sunt mereu speciale. Nu știi niciodată dacă vei fi îngrozit de zgomotul claxoanelor, ori tonifiat de energia pe care-o emană orașul la prima oră. Uneori, diminețile încep cu o cafea bună, aromată și băută în tihnă, iar alteori pare apăsat butonul de fast forward al vieții de zi cu zi. O dimineață bucureșteană poate fi însă și foarte plăcută, mai ales dacă ea include și un mic dejun sănătos. Asta au experimentat bloggerii la Boulevard Cafe din Tineretului într-o frumoasă zi de marți, la evenimentul Late media breakfast.

Boulevard Cafe este o locație cu adevărat plăcută, ideală pentru întâlniri de business, dar și pentru dimineți de răsfăț. Se află în apropiere de Piața Unirii, dar suficient de departe de agitația orașului încât să asigure o masă tihnită și toată liniștea necesară unor discuții complete și constructive.

Citește și despre: Concorde Old Bucharest Hotel

Meniul pe care au mizat bloggerii este la dispoziția tuturor și se anunță savuros. El include: Croissante cu unt, Breakfast Boulevard (ou, bacon crocant), Omletă Țărănească, Omletă cu bacon și brânză feta, Omletă cu spanac și ierburi aromatice, Omletă cu șunca și cașcaval, Salată Caesar, Salată cu somon fumé, Salată cu ton, Salată Grecească. În plus, știm cu toții că un mic dejun sănătos nu poate fi complet dacă nu există și băuturi pline de energie, ca cele de la Boulevard Cafe. Acestea sunt combinații de: portocală, grapefruit, lămâie, lime, măr și ananas delicios.

Boulevard Cafe oferă alternative gustoase pentru fiecare moment al zilei: mic dejun, prânz sau cina.

Citește și: Boulevard Cafe – tu unde mănânci la prânz?

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *