Beauty blender-ul este bureţel în formă de ou care îţi sare în ajutor de fiecare dată când vrei să aplici un fond de ten, BB cream, concelear sau chiar şi pudră. Acesta este utilizat de make-up artisti din toată lumea pentru a desăvârși baza perfectă a unui machiaj impecabil. Katiuşa Popovici, make-up artist (www.katiusapopovici.ro), îţi împărtăşeşte sfaturile ei despre utilizarea beauy blender-ului pentru a te convinge şi tu că acest produs nu se compară cu nimic altceva.

Katiuşa Popovici

”Vă recomand să vă achiziţionaţi un beauty blender original, care, după părerea mea, îşi merită toţi banii. Multe firme au încercat să scoată copii ale acestuia dar, din păcate, aceste copii nu au reuşit să ajungă la performanţele beauty blender-ului origina. Cel mai utilizat este cel de culoare roz neon”, explică aceasta.

Beauty blender-ul original se foloseşte foarte uşor prin mişcări de tapotare, deoarece asigură un blending perfect, cu efect de aerograf şi face ca pielea să arate superb.

”Vei obţine rezultatele optime doar dacă îl vei folosi corect, aşa că am pregătit o serie de sfaturi, pe care este necesar să le urmezi atunci când foloseşti beauty blender-ul”, adăugă Katiuşa Popovici.

  • Nu îl utiliza uscat
  • Nu acoperi tot bureţelul cu fond de ten
  • Nu te stresa dacă faci vreo greşeală

Katiuşa Popovici te aşteaptă cu multe sfaturi şi make-up-uri personalizate la studioul ei de machiaj. Katiuşa este specializată în machiaje beauty&fashion, în machiaje cu efecte speciale, cele cu aerograf, dar şi în stilizarea sprâncenelor şi aplicarea genelor fir cu fir. Portofoliul ei îl poţi vedea pe http://katiusapopovici.ro/ şi pe Facebook.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *