Pentru că problemele digestive pot apărea mai ales după o perioadă cum este cea a Sărbătorilor, în care cedăm ispitelor culinare şi luăm vacanţă de la sala de sport sau de la mişcarea zilnică, Activia îţi reaminteşte să ai grijă de sănătatea ta digestivă consumând iaurt probiotic zilnic. În perioada 5 ianuarie – 29 februarie, acceptă ”Provocarea celor 14 zile” şi consumă zilnic un iaurt Activia. Dacă nu ești mulțumită, primeşti banii înapoi.

Provocarea Activia

Când te simți bine se vede la fiecare pas, în orice zâmbet şi în fiecare lucru pe care îl faci. Iar pentru a avea toate acestea, sănătatea ta digestivă este foarte importantă. ,,Cercetările vin să confirme și să argumenteze încă o dată importanța sănătații digestive pentru menținerea calității vieții, care presupune echilibrul între fiziologic și emoțional. Un simplu obicei sănătos – consumul zilnic de iaurt probiotic – este benefic pentru starea noastră de bine fizică și emoțională.” declară Prof. Dr. Dan L. Dumitrascu, Preşedintele Societăţii Române de Gastroenterologie şi Hepatologie.

Intră în aplicaţia ,,Fă-ţi cadou starea de bine” de pe pagina de Facebook Activia, introdu datele unui bon fiscal care să includă minimum un iaurt Activia şi invită un prieten sau prietena să intre în aplicaţie. Poţi câştiga zilnic iaurturi pentru tine şi cei dragi şi, săptămânal, două brăţări fit bit pentru tine şi prietenul sau prietena ta. La finalul campaniei ai şansa de a câştiga premiul cel mare, un voucher de călătorie in valoare de 6.000 ron pentru a te bucura de starea de bine oriunde doreşti în lume!

Activia a fost lansat pe piața românească în anul 2001, portofoliul mărcii curprinzând în prezent 24 de sortimente de iaurturi cu Bifidus Actiregularis. Produs în fabrica din București, Activia se exportă cu succes și în alte țări din Europa.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *