Chiar dacă vremea de afară te îmbie la cea mai veche activitate de relaxare cunoscută omului (nu, nu are deloc legătură cu felinarele roșii, dar folosește același instrument de tortură sub formă de pat), somnul, sunt și câteva activități de care te poți bucura iarna, fără să renunți la temeratura confortabilă din casă pentru gradele în minus de afara ei.

Yves Rocher

  • Baie relaxantă cu arome de sezon

În ianuarie poți găsi cu ușurință o serie de produse dedicate Crăciunului, fabulos reduse. Bucură-te de aromele tentante la prețuri de poveste! Preferatul nostru este Gelul de duș nectar Măr delicios, de la Yves Rocher.

  • Citește!

Nimic nu-i mai confortabil iarna ca o îndepărtată călatorie mentală, din confortul propriei case. Pentru un plus de aventură în țara tuturor posibilităților recomandăm poemele lui A. Ginsberg, apărute la ed. Polirom.

  • Aprofundează!

Filmele sunt un mod excelent de a privi anumite realități printr-o altă oglindă paralelă. Privește ironic Țara Românescă din 1835 și spune sau nu Aferim! Dacă nu vrei să rămâi legat/ă de plaiurile mioritice, optează pentru Hotel Rwanda. Noi îl recomandăm.

 

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *