La numai un an după lansarea cărții “Iubesc să fiu femeie – Ghidul femeii de nota 10”, aceasta se află pe primul loc în topul celor mai vândute volume din sfera Autoperfecționare/Motivaționale. Autoarea, Dr. Hedi Hoka, a adus un suflu nou acestui domeniu.

Iubesc sa fiu femeie

Într-o abordare modernă, proaspătă și realistă, cartea prezintă din punct de vedere psihologic, neuropsihologic și sexual rolurile atribuite femeii din perspectiva mai multor tipologii: femeia singură, femeia căsătorită și femeia mamă. Dr. Hedi Hoka vorbește despre subiecte tabu într-un limbaj facil și practic: “Am dedicat această carte tuturor femeilor din lume pentru că Iubesc să fiu femeie se adresează lor. La orice pagină deschizi, vei găsi ceva interesant de citit care să te ajute să‐ți faci viața mai frumoasă. Faptul că a devenit bestseller se datorează în primul rând cititoarelor care au validat conținutul acestei cărți. Există foarte multe femei care au diverse probleme, indecizii, dar nu îndrăznesc să bată la ușa unui psiholog. În carte am tratat aceste probleme din perspectiva pacientelor mele: dramele femeii independente, monotonia din relațiile de lungă durată, cum să fii mama care nu se mai sacrifică pentru copii şi care începe sa-şi trăiască viața. Un subiect delicat: cum anume să îmbătrânim cu demnitate și cum să fim fericite în toamna vieții noastre”, a mărturisit autoarea.

Hedi Hoka este doctor în psihologie, autoarea bestseller-ului „Iubesc să fiu femeie”, promotoare a sănătății mentale și a echilibrului viață-muncă prin reducerea stresului. A studiat despre mindfulness în cadrul University of Massachusetts Medical School, Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society, SUA. O personalitate optimistă, deschisă, autentică și implicată în arta de a oferi ajutor specializat, Hedi este profesionistul care aduce neuropsihologia mai aproape de oameni. Lucrează atât cu companii, cât și individual cu persoane care doresc să dobândească productivitate, fericire personală şi o viață mai echilibrată, lipsită de anxietate. Este implicată activ în strângere de fonduri pentru copii cu nevoi speciale și conduce grădinița BioBee. Din 2011, Hedi este ambasador TedxCluj.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *