Vă povesteam aici câteva lucruri despre campania Yves Rocher, iniţiativă prin care faimoasa companie şi-a luat angajamentul să planteze 50 de milioane de arbori în cadrul campaniei “Să Plantăm pentru Planetă”, iniţiată prin Programul Naţiunilor Unite pentru Mediu.

La 15 aprilie 2014, Yves Rocher a lansat oficial operaţiunea sa de plantare a 100.000 de arbori în România, prin 2 evenimente simbolice. Primul a cuprins plantarea a 10 specii de arbori şi arbuşti rari în Grădina Botanică ”Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti, un schimb de seminţe între Grădina Botanică a Mărcii Yves Rocher din localitatea La Gacilly (Franţa) şi Grădina Botanică din Bucureşţi, prezentarea programului «Să Plantăm pentru Planetă» în România şi un cocktail. Cel de-al doilea a avut loc la Comana şi a cuprins vizitarea zonelor plantate în toamna anului 2013, urmată de o plantare simbolică şi de întâlnirea cu autorităţile locale.

În cadrul programului de anvergură internaţională «Să Plantăm pentru Planetă», marca Yves Rocher şi-a luat angajamentul de a planta în România, alături de partenerul său, Asociaţia MaiMultVerde, 100.000 de arbori în 3 ani, în apropierea capitalei.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *