Romantică, elegantă sau extravagantă, orice femeie işi doreşte să fie frumoasă şi îngrijită, iar una dintre metodele prin care te poţi asigura de acest lucru este o coafură perfectă. Chiar dacă nu ai fost înzestrată cu buclele Cosânzenei, există câteva modalităţi de a-ţi înfrumuseţa cosiţele.

• Hidratarea
Asemenea pielii, şi părul are nevoie de hidratare şi îngrijire, mai ales dacă este tratat chimic sau termic (vopsit, îndreptat/ondulat). Pentru a te asigura că vei “străluci” din toate punctele de vedere, nu uita să foloseşti balsamul şi/sau masca potrivită. Dacă părul tău e într-o formă proastă în ciuda tratamentelor folosite, apelează la un stilist care te poate îndruma către variante profesionale.

• Vitaminizarea
Problemele externe sunt, de cele mai multe ori, manifestările unei afecţiuni interne. Perioadele stresante din viaţa ta sunt resimţite şi de podoaba capilară, aşa că trebuie să mănânci corect şi să eviţi stresul în exces. Dacă ai observat o creştere a numărului de fire pierdute, nu ezita să consulţi un medic!

• Fidelitatea
Încearcă să ramâi “fidelă” produselor de îngrijire pe care le-ai folosit. Schimbările drastice se pot dovedi catastrofale şi în situaţii obişnuite, iar în cazul unui eveniment deosebit sunt total contraindicate. Loialitatea este o calitate pe care şi părul tău o apreciază!

• Onestitatea
O altă calitate pe care părul tău o va aprecia este onestitatea. Profită de textura părului tău şi foloseşte-o atunci când alegi coafura potrivită sau o nouă culoare de păr. Nu este recomandat să-ţi schimbi radical culoarea părului, dar o poţi oricând înfrumuseţa cu noi nuanţe, potrivite tonului tău.

Mai multe sfaturi pentru îngrijirea părului poţi citi pe NuntăŞic.ro.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *