De la atât de râvnita pereche de Christian Louboutin şi până la condurii de sticlă ai Cenuşăresei, pantofii au fost mereu legaţi de ideile de feminitate şi frumuseţe. Cu sau fără toc, prăfuiţi sau împachetaţi în hârtie fină, ei ne sunt alături mereu: atunci când ne urcăm în autobuz şi în cea mai importantă zi din viaţă. Să spunem lucrurilor pe nume: femeile au o relaţie aparte cu pantofii. Pentru că sunt atât de importanţi, îţi oferim câteva repere care să te ajute să îţi găseşti perechea perfectă.

• Pantofii se aleg întotdeauna în funcţie de tipul ţinutei şi al momentului. O pereche de pantofi de satin sau catifea, indiferent cât de frumoşi, vor arăta ridicol la birou!

• Tocul înalt este o sabie cu două tăişuri: postura ta va fi mai bună şi vei părea mai înaltă şi mai suplă, dar, dacă nu eşti obişnuită să porţi tocuri, efectul va fi tocmai contrar – vei merge anevoios şi vei părea mai greoaie.

• Întotdeauna trebuie să încalţi o nouă pereche de pantofi înainte de un eveniment! Chiar dacă ideea de a te plimba prin casă în noile tale achiziţii nu este tocmai plăcută…

• Diferenţa dintre sexy şi vulgar este foarte mică. O pereche de pantofi decupaţi, cu platformă, toc şi accesorii metalice vor arăta foarte nepotrivit la o rochie elegantă, chiar dacă pentru o noapte în club pot părea alegerea potrivită.

• Trebuie să ai o pereche de pantofi de rezervă, eventual mai comozi decât alegerea iniţială. Accidente se întâmplă mereu şi chiar şi cea mai liniştită doamnă se va transforma într-o scorpie dacă pantofii ei cedează la un eveniment important.

Mai multe depre pantofi pe NuntaSic.ro.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *