Amatorii de distracţie virtuală au motive să fie mulţumiţi. În 2014, publisherii şi studiourile producătoare pregătesc o avalanşă de titluri pentru pasionaţii de gaming. În continuare veţi găsi o listă a celor mai aşteptate jocuri în 2014, confirmate oficial, indiferent de platforma favorită: PC, Xbox sau PlayStation.

Lista rămane deschisă şi va fi actualizată în funcţie de anunţurile oficiale ale producătorilor sau preferinţele voastre. Te aşteptăm în secţiunea de comentarii să ne spui tu ce joc aştepţi în 2014.

 

DESTINY (Activision Blizzard)

Destiny e un shooter role-playing. Potrivit developerilor de la Bungie Inc., acţiunea se petrece într-un univers online care va prinde viaţă în funcţie de acţiunile jucătorilor. Acesta e primul titlu rezultat din parteneriatul pe 10 ani încheiat între Activision şi Bungie şi va fi lansat în varianta beta în vară. Jocul a adunat deja 75 de premii la Gamescom 2013 şi numărul de precomenzi se apropie rapid de un record mondial. Mulţi dintre analişti se aşteaptă ca Destiny să devină cu adevărat sucesorul World of Warcraft.

 

DIABLO III: REAPER OF SOULS (Blizzard)

Compania Blizzard este determinată să corecteze neajunsurile jocului original Diablo III, prin intermediul acestui expansion. Principalele noutăţi cu care Reaper of Souls îi atrage pe gameri sunt: modificări de gameplay,  un nou act al poveştii, o nouă clasă de personaje (Crusader-ul).

 

TITANFALL (Electronic Arts)

Titanfall ar putea fi noul hit al celor de la Electronic Arts. Dezvoltat ca un first-person action game, în care acţiunea se desfăşoară în viitor, unde omenirea se va lupta cu maşinile, momentele-cheie vor semăna cu campaniile din FPS-urile tradiţionale. Cei de la EA au declarat că jocul a fost dezvoltat de programatori care au lucrat şi pentru Activision.

 

WATCH DOGS (Ubisoft)

Watch Dogs promitea să fie senzaţia lunii decembrie. Planificat să fie lansat odată cu consolele PS4 şi Xbox, cei de la Ubisoft s-au văzut nevoiţi să îl amâne pentru 2014. Potrivit unor surse din interiorul companiei, motivul care a stat la baza amânării, îl reprezintă mulţimea de bug-uri care nu puteau fi rezolvate la timp şi care nu ar fi oferit nici pe departe o experienţă acceptabilă de joc.

 

THE WITCHER 3 (CD Projekt RED)

Publicul aşteaptă ca The Witcher 3: Wild Hunt să fie cel mai bun titlu din serie de până acum. Seria The Witcher a îndeplinit una din marile dorinţe ale gamerilor: a imbunătăţit radical modul în care progresezi în joc. Iar developerii par să se priceapă din ce în ce mai bine cu fiecare titlu lansat.

 

MAD MAX (Avalanche Studios/Warner Bros.)

Acţiune open-world, lupte cu maşini, multiple moduri de a aborda situaţiile şi o prezentare grafică de excepţie: acestea sunt ingredientele cu care Mad Max va încerca să cucerească gamerii în cursul acestui an. Jocul a fost prezentat la Gamescom 2013 şi a stârnit curiozitatea publicului, încă de atunci.

 

DRIVECLUB (Evolution Studios/Sony Computer Entertainment)

Producătorii de la Evolution Studios se laudă cu cele mai detaliate modele de maşini implementate vreodată într-un joc video. Publicul aşteaptă cu mare interes acest joc, în contextul în care Forza Motorsport 5 şi Gran Turismo 6 au fost limitate de platformele Xbox One, respectiv PlayStation 3.

Boys & Toys Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *