2014 vine cu o mulţime de noutăţi pentru pasionaţii de tehnologie, multe gadgeturi revoluţionare urmând să fie lansate anul acesta. Smartphoneuri, tablete sau ceasuri inteligente se numără printre jucariile pe care vom cheltui bugete importante anul acesta.
Specialiştii de la MsnTech au analizat atent toate categoriile de produse şi au realizat un top al celor mai aşteptate gadgeturi ale anului 2014.

Samsung GalaxyRound 2

Telefonul flexibil de la Samsung este deja de vanzare în Korea. Surse din IT sugerează lansarea unei noi versiuni a telefonului GalaxyRound pentru anul viitor, ce va fi valabilă în toata lumea. Este aşteptat ca telefonul să îşi menţină curbura stânga-dreapta ce îl va ajuta să se diferenţieze de rivalul sau direct de la LG – G Flex, ce este curbat sus şi jos.

Samsung-Galaxy-Round-635-2

 

Apple iWatch

Gadgetul este unul dintre cele mai aşteptate şi discutate încă de la sfarşitul anului 2012, când au apărut primele zvonuri. Chiar dacă fanii au aşteptat lansarea lui în 2013, se pare că Apple pregăteste evenimentul pentru toamna lui 2014. Device-ul va fi un companion foarte util pasionaţilor Apple, iar printre specificaţiile lui se numără: un display flexibil, aplicaţii destinate fitness-ului, modul Bluetooth de conectare la iPhone cu un consum de energie foarte bun, preluarea de informaţii esenţiale precum email-uri, notificări de apel şi altele.

iwatch

 

Tableta Nintendo Android

Japonezii de la Nintendo au transmis în repetate rânduri că lucrează la o tableta cu Android cu lansare în 2014, însă, spre dezamăgirea gamerilor, va putea fi folosita doar în scopuri educaţionale.

Nintento tablet

 

HTC M8

HTC a avut un 2013 destul de greu. Samsung şi Apple au ţinut stransa competiţia, asa că gigantul din Taiwan este angrenat în lupta pentru supravieţuire. Astfel, HTC va lansa noul device cu nume de cod M8, cu care speră să acapareze o parte din piaţa şi să îi aducă venituri substanţiale. Asemănător cu HTC One, M8 va avea un design unibody din aluminiu şi o cameră de 4 megapixeli cu tehnologie Ultra Pixel. Totodată, ecranul de 5 inci va face ca device-ul să fie inclus în categoria phablet. Procesorul se pare că fi unul foarte rapid, zvonurile afirmând un Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974.

HTC m8

 

Apple iPad Pro

Deşi iPad Air şi iPad mini sunt înca cele mai dorite tablete, Samsung şi Google acaparează din ce în ce mai mult din acest segment de piaţă. Astfel, Apple trebuie să inoveze cu noul iPad Pro. Subiectul multor dezbateri şi zvonuri în ultimele luni, din specificaţiile acestui gadget se întrevăd un ecran masiv de 12,9 inci, o putere marită de procesare inclusiv pe partea grafică. Numele urmează aceleaşi reguli ca MacBook-urile şi este destinat să facă deosebirea între Air (destinat device-urilor foarte subţiri) şi Pro (pentru device-urile puternice).

apple-ipad-pro

 

Ochelarii Google

Google Glass este în prezent disponibil pentru vânzare, însă numai în anumite condiţii, preţul ridicându-se la aproape 1.000 de lire sterline. Totuşi, în 2014 Google ar putea începe vânzarea gadgetului la scară largă. Echipaţi cu aplicaţii impresionante, incluzând transportul public, o cartografiere detaliată şi posibilitatea de căutare pe internet în timpul mişcării, ochelarii par gata să iasă pe piaţă. Specialiştii aşteaptă un preţ foarte mare şi avertizări asupra confidenţialitaţii atunci cand Google va da unda verde comercializării acestui produs.

google-glass

 

Canon EOS M2

EOS M2 va fi succesorul EOS M şi va veni la pachet cu specificaţii impresionante şi un design compact şi în trend. Senzorul de 20 megapixeli şi abilităţile autofocus mult îmbunătăţite vor fi probabil prezentate la CES 2014. Asemenea rivalului Nikon 1, EOS M2 va fi o solutie scumpă pentru doritorii camerelor foto din gama high-end.

canon

 

Samsung Galaxy S5

Zvonuri despre un nou varf de gamă al companiei coreene au fost lansate de multe săptămâni. Este de aşteptat ca Samsung să îşi prezinte noul telefon în februarie. Printre specificaţiile zvonite se numără carcasa de metal, ecran de 5 inci, Android 4.4 KitKat, o camera de 16 megapixeli precum şi un display mult mai luminos. Zvonurile legate de modelul S5 anunţau că acesta va fi dotat cu un procesor de 64 de biţi şi scanare oculară.

Samsung-Galaxy-S5-Photo-1024x576

 

Valve Steam Machines

Dupa ce platforma Steam de la Valve a revoluţionat jocurile pe PC, compania speră acum să treacă la un alt nivel şi să concureze cu proaspăt lansatele console Xbox One şi PS4. Steam Machine-urile Valve sunt, la bazaă, PC-uri cu specificaţii high-end, rulând propriul sistem de operare. Ele oferă acces la sute de titluri de jocuri la preţuri mai mici decat consolele populare. Prototipuri ale acestor device-uri sunt deja în teste, aşteptându-se o lansare pe piaţă după jumatatea lui 2014. Preturile vor fluctua în funcţie de puterea de procesare şi specificaţiile tehnice, iar scopul rămâne unul ambiţios: oferirea unor produse superioare celor Microsoft şi Sony la un preţ mai mic.

STEAM_M_console__hero

Boys & Toys

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *