Il Passo a lansat colecția capsulă Ageless, care ne arată latura de cercetare, studiu și inovație a companiei, dincolo de modelele superbe de pantofi și sandale pe care le propune. Ageless cuprinde 11 noi modele de încălțăminte, iar colecția a fost realizată chiar în atelierele Il Passo din București. Designerii Bianca Andronache, Ivona Manea, Silvia Paval s-au ocupat cu multă dedicare de noul proiect, iar coordonatorul principal al colecției este Dr. Dsg. Ioana Sanda Avram.

Ageless face parte din proiectul Co-Design Shoes, inițiat și coordonat de Dr. Dsg. Marlena Pop. Conceptul acestui proiect propune un nou stil de viață, deja cunoscut în societatea occidentală, care implică schimbul de experiențe, idei, valori și norme estetice între reprezentanții mai multor generații. În acest context, colecția capsulă Ageless promovează discursul între generații folosind o imagine puternică, stil și… frumusețe dincolo de modă. Vorbim, practic, de o nouă estetică globală care sărbătorește diversitatea, multiculturalismul, și în cadrul căreia vârsta nu mai reprezintă un criteriu.

Colecția capsulă Ageless propune versatilitate indiferent de momentul zilei, de gen sau de sezon, dar și adaptabilitate și naturalețe. Designul pune în evidență individualitatea purtătorului și stilul acestuia, iar vârsta și celelalte criterii rămân doar cifre lipsite de importanță.

”Asumarea noului și investirea eforturilor în altceva decât în ”spațiul cunoscut”  cere curaj și viziune. Il Passo este un astfel de promotor cultural, un pionier al formelor emergente. A înțeles concepte noi, nu doar cele ale stilului de viață sau comerciale, ci cele care vizează noua estetică globală și cele care se referă la noi tehnici de elaborare a conceptelor, precum ”creația colaborativă” sau reformularea sensului de design”,  a declarat Dr. Dsg. Ioana Sanda Avram.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *