Există câteva locuri în București unde mâncarea este mereu bună și berile sunt reci și aromate. Drept este că nu obișnuiesc să beau bere prea des, așa că apreciez mai ales acele locuri în care mă pot desfăta în voie cu o mică doză de whisky afumat, în timp ce prietenii își sorb cu ardoare berile. Unul dintre acestea este The Harp Irish Pub & Restaurant, chiar în buricul târgului. Recent, The Harp și-a deschis o nouă terasă și asta este cu siguranță o veste bună, fiindcă eram adesea îngrijorată că nu găsesc loc pentru șueta de zi sau mica escapadă nocturnă.

Cu ocazia deschiderii noii terase, The Harp a organizat un eveniment dedicat vedetelor și bloggerilor din București, denumit Late Media Garden Lunch. Giulia, Ștefania, Gabriela Simion, Alina Vlad, Andrei Vulpescu, Ionut Sava și Pia Marina sunt doar câțiva dintre invitații speciali care au fost prezenți pentru a degusta noul meniu al sezonului cald. Mărturisesc că nu am fost prezentă, dar sunt sigură că a fost un eveniment pe cinste și-i invidiez pe norocoșii care au avut ceva mai mult timp, căci tare mi-ar fi plăcut să-mi îmbunez puțin ziua prea plină cu o porție de comfort food: Shepherd’s pie, întotdeauna delicioasă la The Harp și cea mai bună limonadă din București.

The Harp Irish Pub & Restaurant este un loc despre care scriu cu drag și nostalgie, pentru că asta regăsesc acolo, ori de câte ori mă duc. Amintiri ale unor întâlniri reușite sau ale unor pauze binemeritate, chiar în centrul orașului. Un loc în care părăsești agitația orașului pentru o masă bună, fără să pleci prea departe. Un loc în care poți discuta despre noi proiecte sau poți împărți un pahar de alcool cu un prieten bun.

The Harp oferă un număr mare de locuri înauntru și afară, chiar în centrul orașului, dar și un meniu variat, gustos și presărat cu o selecție de băuturi alcoolice sau nu la fel de gustoase.

Am menționat că are specific irlandez?

Contact:

Rezervări: 0735 554 455

Strada Bibescu Vodă, nr. 1, sector 4, București

www.theharp.ro

Facebook, Instagram: @theharpbucharest

 

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *