Coffee 2 Go a deschis o nouă locație în București, pe Str. G-ral Henri Mathias Berthelot nr.5. Aceasta este cea de-a 30 a unitate deschisă de companie în ultimii 5 ani.

Coffee 2 Go propune doua amestecuri de cafea diferite: unul pentru cafeaua la filtru, altul pentru espresso. Ambele sunt mixuri de Arabica și Robusta, plus multă pasiune, în diferite proportii. Rețetele de preparare a cafelei sunt concepute de dl. Mihai Florescu, acesta fiind și furnizorul de cafea. Printre cele mai apreciate băuturi din cadrul lanțului de cafenele se numără și Flavoured Cappuccino, Flavoured Latte și Filter Coffee. Așadar, cele mai apreciate sunt băuturile compuse (cafea și spumă de lapte), cu tărie medie, urmate de cafeaua la filtru, al cărei grad de cofeină depășește tăria celor menționate anterior.

Grupul Coffee 2 Go a fost înființat în 2013 și deține în prezent un număr de 30 coffee spot-uri în regim propriu sau franciză, cu un design unic, în formă de pahar de cafea sau amenajate ca mini coffee shops. Coffee 2 Go se adresează iubitorilor de cafea pentru care timpul este prețios și care își doresc un produs intens, cu personalitate și aromă.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.