Fiterman Pharma a lansat gama de produse dermatocosmetice Anti-age HA, adresate femeilor, dar și bărbaților. Ne bucură grija companiilor de profil pentru importanța îngrijirii tenului la ambele sexe, indiferent de vârstă. Dezvoltată în spiritul pietei farma și cu întreaga rigoare impusă de acest aspect, noua gamă utilizează ingrediente precum moleculele de superacid hialuronic și nanoacid hialuronic, despre care producătorul susține că au capacitatea de a pătrunde atât în straturile superficiale, cât și în cele profunde ale pielii. Efectul utilizării acestor produse este o piele cu aspect vizibil întinerit și diminuarea ridurilor specifice vârstei.

Efectul antirid este mărit și de evodia, ingredient bogat în evodiaminer, și rutaecarpine,  ce îmbunătățesc microcirculația din straturile pielii, crescând aportul de nutrienți și oxigen, indispensabile procesului de regenerare și de sinteză a colagenului nativ.

Gama conține următoarele produse anti-age:

Cremă mască anti-age HA

Mai mult decât o cremă de noapte sau o simplă mască, acest produs este un tratament facial profesional, care poate fi utilizat ușor, acasă.

Cremă contur ochi anti-age HA

Cu o textură delicată, ce permite absorbția imediată în piele, crema stimulează microcirculația pielii din zona ochilor. Printre efecte: reducerea liniilor fine, reducerea ridurilor.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *